Forside Nyheder

Formel 1 bliver hos NENT Group til 2024

-

Nordic Entertainment Group (NENT Group) har forlænget rettighederne til motorsportens fornemmeste klasse, Formel 1, med tre sæsoner yderligere, således at de allerede eksisterende rettigheder nu løber i fem sæsoner – til og med 2024-sæsonen.

Danske motorsportsfans kan dermed se frem til alle træninger, kvalifikationer og løb fra de 22 årlige ræs, som finder sted på fire forskellige kontinenter.

Annonce:

Alt Formel 1 vises på Viaplay og NENTs TV-kanaler, og med danske Kevin Magnussen i front i selskab med verdensstjerner som Lewis Hamilton, Max Verstappen, Kimi Raikonen og mange andre, er der garanti for masser af spænding og action fra alverdens F1-baner.

Kevin Magnussens indtog i Formel 1 og hans kontrakter hos henholdsvis McLaren, Renault og nu Haas-teamet har betydet en væsentlig øget seerinteresse i de seneste år. Og den danske fartkonge har gode muligheder for at avancere i feltet og i hierarkiet i de kommende år efter i den seneste sæson at have leveret topklasse i flere løb.

Forlængelsen af rettighederne gælder for Danmark, Norge og Sverige, og som noget helt nyt og ganske opsigtsvækkende tilføjes Finland i sæsonerne 2022-2023-2024. Viaplay lanceres i de kommende måneder på Island, og også her er Formel 1-rettighederne sikret fra og med den kommende sæson og fem år frem.

”På vegne af alle de fantastiske kollegaer, som arbejder med Formel 1, er jeg i dag rigtigt stolt. Vi leverer et topklasseprodukt, og i al ydmyghed har vores kollegaer været med til at åbne Formel 1 i Danmark op for en masse nye fans. Kevin Magnussen leverer varen; NENT leverer varen – og dét tilsat stjernestøvet fra verdensstjernerne i Formel 1 er en fantastisk cocktail. Med en lang femårig horisont, er jeg sikker på, at vi kan udvikle dækningen endnu mere til gavn og glæde for alle motorsports-interesserede danskere”, siger Kim Mikkelsen, NENT Group Head of Sport i en pressemeddelse.

Udover rettighederne til F1, som er kongeklassen, følger rettighederne til Formel 2 med danske Christian Lundgaard og Formel 3 med Frederik Vesti også med i aftalen. De to klasser har traditionelt været fødekæde ind til Formel 1, og begge de talentfulde danskere drømmer om at gøre Kevin Magnussen kunsten efter og få et sæde i Formel 1. Især Christian Lundgaard spås med en stærk 2020-sæson i sin ART-racer at kunne banke på til en plads i Renaults F1-team i fremtiden. Porsche Super Cup hører med til porteføljen af rettigheder, som er forlænget.

Annonce:
KILDEPressemeddelse, NENT Group
Forrige artikelNu kan du give ungerne en Nokia 2.3 Android telefon til 900 kr.
Næste artikelTEST: Sennheiser HD 450BT trådløse hovedtelefoner
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.