Forside * Nyheder

Nu sker det: Sonos får Hi-Res lyd og måske er Atmos på vej

-

Sonos har været i et kæmpe stormvejr de seneste måneder, men nu kommer der måske et plaster på såret – Sonos er klar med en stor opdatering der giver Hi-Res lyd og måske HD lyd til hjemmebiografen.

I Juni sker den adskillelse af “gamle” og “nye” produkter hvor man fremadrettet vil arbejde med to serier. Sonos S1 som er ældre produkter og S2 som er nyere produkter.

S2 består af alle produkter til venstre i ovenstående diagram, og S1 er ældre produter som ikke kan opdateres til ny funktionalitet.

Annonce:

Opdateringen består bl.a. af en helt ny app, og bedre personlig tilpasning af ens system samt mulighed for hi-res lyd til både musik og hjemmebiografen.

Adskillelsen mellem S1 og S2 bliver at S1 produkter kræver en ældre app, og S2 produkterne får de nyeste opdateringer og funktionaliteter. Du vil dog ikke kunne bruge S1 produkter i dit S2 setup, så du får to forskellige systemer at administrere. du kan ikke blande S1 og S2, da det gør at du ikke vil kunne opdatere dine S2 enheder, der forbliver på samme firmware som S1.

Problemet med S1 produkterne er at de ikke har kræfter og hukommelse nok til at kunne flere nye funktioner, og derfor laver Sonos den adskillelse nu. Det er ikke i sig selv en nyhed, da det jo er præcis det samme de meldte ud til at starte med. Det nye er man nu begynder at få af vide hvad man går glip af, hvis man bliver på S1.

 

Hi-Res lyd på S2

Som noget nyt fortæller Sonos at S2 ejere vil få mulighed for Hi-Res lyd, og rygterne går allerede på at der måske kommer HD lydformater til deres hjemmebiograf produkter. Det sker ved at øge båndbredden på den lyd som S2 systemer kan klare.

Når vi når tættere på sommeren, bliver vi alle meget klogere.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.