Forside Produkter Connected Home

Telenor vælger dansk producent af ny Wi-Fi 6-router

-

Telenor har valgt danske Icotera til at udvikle deres nye high-end-router, der skal bringe Wi-Fi 6 ud i tusindvis af svenske hjem. Evnen til at forene den nyeste Wi-Fi-standard med et minimalistisk og elegant skandinavisk design betød, at Telenor valgte Icotera over store, internationale routerproducenter.

Telenor har valgt en dansk leverandør af Wi-Fi 6 routere til deres internetkunder. Dette for at sikre at få bedst kvalitet og design.å.

Den danske routerproducent Icotera har med sine rødder i den nordiske designtradition mange års erfaring med at udvikle hardware, der imødekommer netop de skandinaviske forbrugeres ønsker. Og det var en afgørende faktor for, at Telenor i Sverige valgte Icotera over store internationale routerproducenter til at udvikle telegigantens første Wi-Fi 6-router.

Annonce:

”Vores mål har været at tilbyde vores kunder det bedste på markedet inden for den seneste trådløse netværksstandard, Wi-Fi 6. Den nye router skal levere maksimal ydeevne og dækning, men den skal kunne forenes med vores krav om et elegant, enkelt og minimalistisk design”, siger Telenors Head of Products and Customer Value Proposition, Carl Gunnstam.

Telenors Wi-Fi 6-router er en såkaldt 8×8-router, det vil sige, at den anvender. 8 antenner til at sende med og 8 antenner til at modtage med, mens Wi-Fi 5-routere typisk kører maksimalt 4×4. Rent teknisk betyder det for forbrugerne, at routeren leverer meget højere hastighed, forbedret stabilitet og markant større rækkevidde – også for eksisterende enheder baseret på ældre Wi-Fi teknologi.

Den nye Wi-Fi 6-router skal være med til at løse nogle af de trådløse internetudfordringer, mange brugere kæmper med dagligt.

”Det er særligt de høje skandinaviske internethastigheder og solide vægge i hjemmene, der stiller store krav til routeren for bringe den fulde hastighed helt ud på brugernes enheder. Mange oplever desværre, at de ikke kan dække hele deres hjem trådløst, og de oplever ofte, at de ikke modtager den hastighed, de betaler for”, udtaler Icoteras direktør René Brøchner.

Den nye Telenor-router er bygget med 2-4 gange så mange antenner som en typisk Wi-Fi 5 eller Wi-Fi 6 router og det betyder, at behovet for access points falder. For forbrugerne betyder det et mere enkelt set-up med maksimal dækkeevne, hvilket i sidste ende giver en langt bedre brugeroplevelse.

”Med en 8×8-router, der understøtter Wi-Fi 6, vil man reducere behovet for flere enheder i hjemmet markant, fordi den dækker bedre end en 4×4-router. Faktum er, at jo større kapacitet ens router har, desto bedre Wi-Fi-oplevelse får forbrugeren”, slutter René Brøchner.

Den nye Wi-Fi 6-router fra Telenor forventes at komme på markedet i løbet af 2020.

Annonce:
Forrige artikelNu sker det: Sonos får Hi-Res lyd og måske er Atmos på vej
Næste artikelHovsa: Apple afslører fire nye iPad Pro-modeller ved et uheld (opdateret)
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.