Forside Produkter Mobil

OnePlus beder sine brugere om gode idéer til software

-

OnePlus lancerer i dag en ny platform, der gør det muligt for OnePlus-fans at komme med input til forbedringer til styresystemet OxygenOS.

OnePlus kan i dag løfte sløret for et nyt tiltag, der inviterer fans af OnePlus helt ind i maskinrummet, hvor fremtiden for OnePlus bliver skabt.

Med den nye platform IDEAS kan OnePlus-brugere komme med forslag til forbedringer til software-oplevelsen på OnePlus samt dele deres tanker og kreative ideer til fremtidige funktioner.

Annonce:

Alle med en OnePlus-bruger konto kan præsentere en ny idé eller forslag og samtidig støtte andre ved at stemme på deres ideer. Gennem årene er OnePlus-fælleskabet vokset markant, og lanceringen af IDEAS-platformen skal bringe OnePlus’ kunder endnu tættere på den kinesiske producent af Android telefoner.

 

Dørene er netop slået op til platformen, og man kan derfor allerede nu komme med sit indspark til, hvordan fremtidens OnePlus-software skal se ud.

Læs mere om IDEAS her.

 

 

Annonce:
Forrige artikelNu kan du køre Android på iPhone 7…sådan da
Næste artikelCorona rammer Melodi Grand Prix: Ingen tilskuere
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.