Forside * Nyheder

Publikum er tilbage i ’X Factor’ på fredag

-

Fra fredag 13. marts er publikum på plads i ‘X Factor’-studiet i Brøndby, som også bliver stedet, hvor finalen holdes fredag 3. april. 

fredags måtte TV 2 desværre afholde ’X Factor’-live uden publikum, da TV 2 ud fra et forsigtighedsprincip ikke ønskede at løbe nogen unødig risiko på publikums vegne.

– Vi tager publikums og produktionens sikkerhed og helbred meget alvorligt, og vi følger derfor nøje situationen omkring coronavirus og de officielle anbefalinger. I fredags var vi simpelthen ikke sikre på, at vi kunne leve op til myndighedernes anvisninger for arrangementer med færre end 1000 deltagere, og vi valgte derfor at gennemføre ’X Factor’ uden det live-publikum, som utvivlsomt er med til at gøre ’X Factor’ til Danmarks største underholdningsshow. Nu har vi haft lejlighed til at dykke ordentlig ned i anbefalingerne, og med nogle justeringer i studiet og faciliteterne omkring studiet er vi heldigvis klar til at byde publikum velkommen igen på fredag, fortæller Lotte Lindegaard, programdirektør på TV 2.

Annonce:

Justeringerne, der er foretaget for at efterleve myndighedernes seneste anvisninger, er blandt andet, at antallet af publikumspladser er blevet reduceret, så der nu er større afstand mellem pladserne. Herudover er pladsen på de områder, hvor publikum opholder sig forud for programmet, blevet øget, ligesom der vil blive sendt information ud til de publikummer, der har billet til fredagens liveshow om, at man bedes blive væk, hvis man oplever symptomer på influenza og luftvejsinfektion. Personer, der ifølge Sundhedsstyrelsens retningslinjer bør holdes i karantæne, bedes selvfølgelig også undlade at møde op.

 

Mulighed for at få refunderet sine billetter

Hvis publikummer med billet til fredagens liveshow ikke ønsker at gøre brug af deres billetter, tilbyder TV 2, at man frem til onsdag 11. marts klokken 10.00 kan få refunderet sine billetter hos Ticketmaster.dk.

 

Finalen i X Factor 3. april 2020 holdes i ’X Factor’-studierne i Brøndby

Planen har hidtil været, at finalen i ’X Factor’ 3. april 2020 skulle holdes i Forum Horsens, men som konsekvens af myndighedernes anbefalinger om arrangementer med mere end 1000 deltagere bliver finalen nu afholdt i ’X Factor’-studierne i Brøndby, der fredag efter fredag danner ramme om ’X Factor’-live.

– Vi er i fuld gang med at lægge helt nye planer for årets finalebrag, der bliver et både flot og spektakulært show. Men vi er selvfølgelig ærgerlige over at måtte skuffe de mange danskere, der allerede havde sikret sig plads til finalen i Horsens 3. april, siger Lotte Lindegaard.

Hvis man allerede havde nået at sikre sig plads til finalen i Horsens, vil man de kommende dage blive kontaktet af Ticketmaster, og man får naturligvis sine penge retur.

Myndighedernes anbefalinger kan ændre sig fra dag til dag, og TV 2 retter sig naturligvis efter senest gældende anbefalinger.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.