Forside Produkter Mobil

Telmore klar med eSIM

-
Foto: Shutterstock.com

Telmore blev næste teleselskab til at understøtte de elektroniske SIM.

Telmore lancerer i dag eSIM til smartphones og tablets. eSIM er et indbygget simkort, der erstatter det fysiske simkort, og som man let kan aktivere og skifte digitalt.

“Vi er meget glade for at kunne tilbyde eSIM til vores kunder, som i høj grad efterspørger de funktionaliteter, som eSIM-teknologien fører med sig. eSIM giver vores kunder mulighed for at tilknytte flere numre til deres mobil, så de let kan skifte mellem deres arbejdsnummer og privatnummer direkte på enheden”, fortæller Henrik Lehman, direktør i Telmore.

Annonce:

eSIM-teknologien gør det muligt at forbinde flere enheder på samme mobilabonnement, da simkortene er indbygget direkte i enhederne. På den måde behøver kunderne ikke længere at flytte det lille, fysiske simkort fra enhed til enhed, og dermed bliver det nemmere at skifte til nye enheder, da man elektronisk kan vælge, aktivere og ændre et simkort.

“Produkter med eSIM er et godt eksempel på den såkaldte ’Internet of Things’-tendens, hvor ting som fx urer, køleskabe og biler bliver forbundet i et digitalt økosystem på netværket. eSIM rummer et stort potentiale, og vil ændre måden vi bruger teknologien på – både når det kommer til brugeroplevelse og digital adfærd – og det glæder os, at Telmores kunder nu kan tage del i mulighederne”, slutter Henrik Lehman.

 

Pris og tilgængelighed

eSIM er tilgængeligt for alle Telmore-kunder. Aktivering af eSIM sker via NemID og sker umiddelbart efter køb.

 

eSIM understøttes hos Telmore af følgende enheder:

– Apple-smartphones (iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max)
– Motorola Razr
– Samsung Galaxy Fold
– Apple iPads

Telmore arbejder på også at kunne tilbyde eSIM på Apple Watch samt smartwatches med Android-styresystem, men har endnu ikke en konkret dato for lanceringen.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.