Forside * Featured

TV-Krigen: Telia stopper med Discovery fra i dag

-

Som vi kunne skrive om forleden var forhandlingerne på vej i hårdknude mellem Telia og Discovery Networks. Og i dag har kunderne så fået af vide at Discovery kanalerne forsvinder øjeblikkeligt.

Telia har med øjeblikkelig virkning afbrudt samarbejdet med Discovery Networks, og har orienteret deres kunder om at Discovery kanalerne erstattes med C more indhold.

Annonce:

Aftaleophøret med Discovery Networks betyder, at Telias 21.000 danske tv-kunder i dag får en række nye kanaler i tv-pakkerne, i forbindelse med at kanalerne fra Discovery Networks forsvinder.

Telia opdaterer programtilbuddet i de tre tv-pakker; 4ONE, 4MORE og 4ALL, indeholdende henholdsvis 16, 26 og 43 kanaler, der alle har mulighed for tilvalg af ekstra kanaler.

 

CMore blandt de nye kanaler hos Telia TV.

Afhængig af kanalpakke og eventuelle tilvalg, får Telias tv-kunder fremover mulighed for at se kanaler som CMore Stars, CMore First, CMore Hits, CMore Series, der leverer et univers af film, serier, børne- og dokumentarprogrammer i topklasse.

De kunder der har pakker med f.eks. Kanal 4, Kanal 5, Kanal 6 osv. får i stedet C More Stars og andre C More kanaler. Har man tilkøbt enkelte Discovery kanaler stopper betalingen for dem fra i dag. Har man TV Pakken 4ONE, erstattes Kanal 5 af TV2 Zulu.

“Vi er glade for at kunne introducere en række nye, populære kanaler til vores tv-kunder, nu hvor vi ikke har kunnet nå til enighed med Discovery Networks om en aftale for de kommende år. Vi kan dog ikke udelukke, at vi på et senere tidspunkt vil genintroducere nogle af kanalerne fra Discovery Networks. Det danske tv-marked er i konstant udvikling, og vi vurderer derfor løbende, hvordan vi sikrer et attraktivt prissat tv-produkt med relevant underholdning og gode oplevelser til vores kunder,” fortæller Sine Smith Jensen, Director of Commercial Management i Telia.

Selvom samarbejdet er afbrudt fortsætter Discovery og Telia forhandlingerne, for at se om de kan opnå en aftale.

Telia har i dag orienteret kunderne om opdateringen af programsammensætningen i tv-pakkerne.

 

Kanalomlægninger hos Telia

Disse kanaler erstatter Discovery hos Telia:

Telia 4ONE
TV 2 Zulu erstatter Kanal 5

Telia 4MORE
CMore Stars, CMore First, CMore Hits, CMore Series og SF-kanalen erstatter Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1 og Discovery Channel.

Telia 4ALL
CMore Stars, CMore First, CMore Hits, CMore Series og SF-kanalen erstatter Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1+2, Discovery Channel, Discovery ID, Discovery Science, Animal Planet og TLC.

 

Se også: Øvrige artikler i tema TV-krigen
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.