Forside * Nyheder

OnePlus præsenterer verdens første “5G-sneboldkamp”

-
OnePlus 5G sneboldkamp

Den 9. marts 2020 åbner OnePlus dørene for OnePlus Snowbot Battle, der er verdens første interaktive 5G-sneboldkamp.

I 2019 var OnePlus var blandt de første, der sendte en 5G-telefon på markedet. For at vise det fulde potentiale ved 5G og for at vise, hvad fremtidens smartphone-teknologi kommer til at byde på, har OnePlus udviklet specialbyggede “Snowbots” – robotter, der kan skyde med snebolde, og som kan styres fra mobilen, lige meget hvor i verden man befinder sig.

Selve sneboldkampen finder sted i Lapland i Finland, men med 5G er selv den mest afsides beliggenhed ingen hindring. Spillere, der styrer robotterne, vil kunne styre dem uden forsinkelse, som hvis de stod lige ved siden af.

Annonce:

Robotterne kan styres via OnePlus-telefoner på 5G-netværket, som er bragt til det afsidesliggende Lapland af den finske teleoperatør Elisa. Dette gør det muligt for tusindvis af spillere og OnePlus-fans at få en gaming-oplevelse som aldrig før.

OnePlus Snowbot Battle finder sted i Ruka-Kuusamo-området i Finland og starter den 9. marts kl. 13.00 med et særligt “Mennesker vs. robotter”-event, hvor de 5G-kontrollerede robotter tørner sammen med rigtige mennesker, der er til stede i Finland.

For at deltage i konkurrencen om en tur til OnePlus Snowbot Battle, skal man klikke ind på følgende link:

https://forums.oneplus.com/threads/ma-vi-introducere-snowbots.1190910/

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.