Forside * Featured

YouSee sætter +50 tv-kanaler fri henover påsken

-

YouSee-kunder får ekstra tv-kanaler hen over påsken, så der er mere at hygge sig med foran stuealteret.

I denne tid er tv-forbruget steget markant, og det mærker de også hos landets største tv-distributør, YouSee.

Annonce:

Mange flere er hjemme i denne tid, og nu vil YouSee hjælpe deres tv-kunder godt henover påsken. Dette ved at sætte over 50 tv-kanaler fri, så der både er flere nyheder og mere underholdning til hele familien hen over påsken.

“Vi forventer, at efterspørgslen efter nyheder og underholdning vil stige i påsken, hvor endnu flere danskere vil være hjemme. Vi er derfor rigtig glade for at kunne åbne op for stort set alle vores tv-kanaler hen over påsken”, fortæller Jacob Mortensen, direktør for YouSee, og han fortsætter:

“Det betyder bl.a., at vores kunder vil få adgang til alle tv-kanaler fra TV 2, NENT og Disney. Samt en lang række tv-kanaler, hvor de bl.a. kan fordybe sig i historie- og naturprogrammer eller finde ny underholdning til børnene”.

Siden den 12. marts har der totalt set været en stigning på 20% i streamingforbruget på YouSee’s platforme, og hverdagsforbruget svarer nu til det, man normalt ser i weekenderne.

“Vi er i en ekstraordinær situation, hvor det er ekstra relevant for alle danskere at kunne følge med i det daglige nyhedsflow. Derfor er ikke mindst live-tv vigtigt lige nu, og vi vil gerne gøre nyheder fra både Danmark og udlandet let tilgængelig for vores kunder, men også give dem endnu flere muligheder for at finde underholdning til hele familien hjemme i stuen”, fortæller Jacob Mortensen.

Tv-kunderne får automatisk tilføjet de ekstra tv-kanaler, som vil være tilgængelige på både tv-boks, YouSee Tv & Film-appen samt via web-tv.

De frie kanaler vil være tilgængelige fra d. 3. april til d. 17. april.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.