Forside Nyheder

DRTV flytter ind hos YouSee

-

Streamingtjenesten DRTV er nu blevet integreret med YouSee, for alle tv-kunder med adgang til tv-arkivet via boks, app og web.

Som vi skrev tilbage i december, så var DRTV på vej ind hos YouSee. Men så kom corona og forsinkede det projekt, men nu er det her.

Annonce:

DRTV er – ifølge en undersøgelse fra YouGov – danskernes foretrukne streamingtjeneste.

Nu har YouSee integreret DRTV i deres tv-universet. Det betyder at YouSee-kunder med en tv-boks eller en tv-pakke ud over grundpakken, har adgang til DR’s streaming indhold.

“Vores rolle er at samle det indhold, som vores kunder efterspørger, og gøre det så let tilgængeligt som mulig. Jeg er glad for, at vi nu også kan tilbyde vores kunder DRTV som en del af deres tv- og streamingpakke. YouSee er i høj grad et familiebrand, og DR leverer kvalitetsprogrammer til både børn, unge og voksne. Derfor er DR’s indhold allerede i dag det mest sete indhold på vores platforme, og jeg forventer, at endnu flere nu vil streame serier, nyheder og dokumentarer fra DR via vores tv-univers”, fortællerJacob Mortensen, direktør for YouSee og fortsætter:

“Det har været vigtigt for os, at alt det gode indhold fra DRTV integreres på vores egen platform i en samlet brugeroplevelse, så vi f.eks. kan inkludere DR’s indhold i vores anbefalinger til kunderne sammen med alt det andet indhold, som vores kunder har med i deres tv- og streamingpakke”.

DR relancerede sidste år DRTV, der er blevet genopbygget fra bunden, for at imødegå danskernes øgede streamingbehov. Her er man glad for, at tjenesten nu bliver endnu lettere tilgængelig for et stort antal danskere.

“Vi har fokus på, at DR’s indhold skal skabe værdi for brugerne, og vi ved, at mange danskere netop tillægger DRTV stor værdi. Samarbejdet med YouSee betyder, at vi kan tage endnu et skridt i at gøre DRTV til fremtidens hovedindgang for stærkt public service-indhold, og det er vi glade for”, lyder det fra underdirektør i DR Medier, Lars Fredenslund Høgsberg.

 

 

Tilgængelighed

DRTV bliver tilgængelig på tv, boks og app for alle tv-kunder, der har adgang til YouSee’s tv-arkiv via boks eller app.

Man finder DRTV under menupunktet ’Kanaler’ på tv.yousee.dk og i YouSee TV & Film-appen. Derudover kan man på YouSee’s tv-bokse placere DRTV på den kanalplads, man ønsker, ellers ligger den på en af de sidste pladser i kanalrækkefølgen.

 

Annonce:
Forrige artikelVIDEO: Apriiiilsnar! Farlig stråling fra Wi-Fi?
Næste artikelApple integrerer Amazon Prime Video mere direkte i iOS og tvOS
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.