Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Tilmeld dig til en forsmag på Microsoft xCloud gamestreaming

-

Nu åbnes op for preview på Microsofts gamestreaming ‘Project xCloud’ i Danmark.

Microsoft udvider preview på deres kommende gamestreaming til 11 europæiske lande, deriblandt Danmark. Den kommende streamingtjeneste for Xbox-spil går her i udviklingsfasen under navnet Project xCloud.

Annonce:

Project xCloud giver brugere af Android smartphones og tablets mulighed for at spille konsolspil på den mobile enhed, streamet fra skyen.

I disse corona-tider er Microsoft opmærksom på at det øgede antal test-personer ikke må lægge unødig beslag på båndbredden på internettet, og det vil da også kun være en udvalgt skare som får lov at teste med her og nu.

“Vi har en målrettet tilgang, til at hjælpe med at bevare internetadgangne, og begynder preview på hvert marked med et begrænset antal personer, og tilføjer flere deltagere over tid”, skriver Microsoft.

Her i testfasen er der ingen krav om at man ejer hverken en Xbox spillekonsol eller nogen spil. Der skal dog bruges en Xbox-controller.

Dem der udvælges til at teste med vil have adgang til mere end 50 forskellige spil, og der vil løbende komme nye til.

 

Krav til Project xCloud preview

For at deltage kræves der:

  • En Android-enhed med Android 6.0 (eller højere) samt Bluetooth 4.0 (eller højere)
  • En kompatibel Xbox-controller med Bluetooth. Microsoft sælger også en holder til smartphones, der kan sættes på controlleren, i deres netbutik.
  • En internetforbindelse med 5 GHz WiFi og mindst 10 Mbit/s download.
  • XBox Game Streaming app (Preview-udgave)

 

Tilgængelighed

For at komme i betragtning til at teste med på Microsoft Project xCloud skal man registrere sig via linket på denne side.

Som en del af registreringen skal der også bruges en Microsoft-konto. Hvis du ikke har sådan en allerede, kan den oprettes gratis i forbindelse med registreringen.

 

Annonce:
Forrige artikelSamsung lancerer en 5G-telefon i mellemprisklassen
Næste artikelApple og Google samarbejder mod Corona gennem overvågning
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.