Forside Nyheder

Ny Beosound A1: Vandtæt og dobbelt op på batteritid

-

Bang & Olufsen lancerer 2. generation af den bærbare Beosound 1. Nu med stemmestyring, vandtæt og dobbelt op på batteritiden.

B&O er klar med en ny Beosound A1. Det er 2. generation af deres bærbare bluetooth-højttaler, og den byder på flere nyheder.

Annonce:

Designet er blevet lettere og slankere, og det er kommet stemmeassistent. Her har B&O valgt at understøtte Amazon Alexa, en assistent som dog ikke er så udbredt herhjemme da den kun fungerer på engelsk.

Men er engelsk fint kan Alexa bruges til at styre musikafspilningen, bede om vejrudsigten, de seneste nyheder eller hvad man nu lige har brug for på farten. På stranden, i parken, i skoven, ved havnen eller hvor man nu har taget bluetooth-højttaleren med hen.

En anden ting der er stærkt forbedret er batteritiden. Første udgave af A1 havde en god batteritid på op til 24 timers brug på en opladning. Den nye udgave af A1 fordobler dette, og har fået en batteritid på op til 48 timers brug, inden der igen skal findes en USB-C-oplader frem.

Den nye A1 er blevet vandtæt. Den er IP67-certificeret hvilket betyder at den er vandtæt ned til en meters dybde i 30 minutter og samtidig er støvtæt. Så højttaleren kan tåle at være med ved stranden eller ved poolen, sålænge den ikke kommer under 1 meters dybde.

Med nu 3 mikrofoner opfanges stemmer endnu bedre end forgængeren, hvilket også vil være en fordel når den benyttes som mødehøjttaler.

Der understøttes aptX-codec på Bluetooth og det er muligt at parre to Beosound A1 2. gen. til et stereosæt.

Fås her ved premieren i sort og sølv finish.

 

Gallery

 

Pris og tilgængelighed

Beosound A1 2. gen. koster kr. 2.000,-

Er i butikkerne nu.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.