Forside Produkter Computere

Ny hurtigere 13″ MacBook Pro med Magic Keyboard

-

Nu er 13″ MacBook klar med det ny keyboard, mere lagerplads og bedre ydeevne.

Apple lancerer nu en ny udgave af deres 13″ MacBook Pro.

Annonce:

Ud går sommerfugle-keyboardet (butterfly), der var behæftet med fejl og støjede mere. Ind kommer det nye keyboard med sakse-taster (scissor).

Der sidder allerede scissor-keyboard på de seneste 16″ MacBook Pro og MacBook Air, men 13″-udgaven manglede opdatering, og det er den der er udkommet i dag.

Apple kalder det nye tastatur for Magic Keyboard.

 

 

Det nye sortiment af 13″ MacBook Pro byder også på quad-core 10.-generations Intel-processorer med Turbo Boost-hastigheder på op til 4,1 GHz, op til 80% hurtigere grafisk ydeevne på Intel Iris Plus Graphics, mens den hurtigere 16 GB 3733 MHz RAM bliver nu standard.

Der er 13” Retina-skærm med True Tone, Touch Bar og Touch ID, stereohøjttalere og til 10 timers brug på batteri.

SSD’en klarer sekventielle læsehastigheder på op til 3,0 GB/s, og i den nye 13” MacBook Pro kan der vælges op til 4 TB SSD.

Hvor den tidligere 13″ MacBook Pro kun kan klare displays op til 4K opløsning, så understøtter grafikkort i den nye også Apples Pro Display XDR med fuld 6K-opløsning.

Den indbyggede skærm leverer en lysstyrke på 500 nits og understøtter det bredere farverum DCI-P3

Med en vægt under 1,4 kg er det en god rejsemakker.

 

 

Indbygget sikkerhed og anonymitet

13” MacBook Pro indeholder Apple T2 Security-chippen, Apples egen specialdesignede andengenerations chip, som tjekker, at software, der indlæses under opstartsprocessen, ikke er blevet manipuleret med og løbende leverer datakryptering af alt, der gemmes på SSD’en.

Dermed kan MacBook Pro og enhver anden Mac med T2-chip tilbyde den mest sikre opstartsproces og lagring af alle computere.

T2 beskytter også Touch ID-oplysninger, så uanset om kunderne låser deres Mac op, indtaster en adgangskode online eller køber ind online, er deres oplysninger beskyttede.

 

En iPad tilsluttet som skærm nr.2 via Sidecar

 

macOS Catalina

Alle nye MacBook Pro-computere fås med macOS Catalina, den nyeste version af verdens mest avancerede styresystem til stationære computere.

macOS har altid været kernen i Mac-oplevelsen, og med programmer som Safari, Mail, Fotos, Pages, Numbers og Keynote har kunderne effektive værktøjer til at gøre fantastiske ting.

Med Sidecar kan der kobles en iPad på som skærm nr. 2.

 

 

Pris og tilgængelighed

Den nye 13” MacBook Pro fås fra kr. 11.699,-

Er klar til bestilling nu, med de første leverancer sidst på ugen.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.