Forside Indhold og distribution Biograf

Reclinere til alle: Jysk Atmos luksusbio åbner

-

Samtlige sæder i alle fem sale er elektriske liggestole – reclinere – og alle sale er med Atmos lyd. Ny luksusbiograf slår dørene op i vestjylland.

Efter to udskydelser af åbningen grundet corona-restriktioner så er Danmarks næste luksusbiograf klar til gallapremiere.

Annonce:

En ny biograf med 5 sale, hvor der ikke er et eneste almindeligt biografsæde. Samtlige pladser er udstyret med elektriske liggestole – de såkaldte reclinere. Alle sale er også udstyret med Dolby Atmos lydanlæg.

Biografen ligger i vestjylland og hedder BIG BIO Holstebro. Den drives af Louise Obel og hendes mand Henrik.

BIG BIO har fået lov at åbne med en eksklusiv forpremiere på den nye danske storfilm UNDTAGELSEN efter Christian Jungersens bestseller.

Det er torsdag d. 28. maj at biografen for første gang inviterer publikum indenfor til en gallaaften, og fra fredag d. 29. maj er der almindelig åbent. Forsalget er åbent, og de der bestiller billet til fredag får popcorn og sodavand med uden merpris.

 

 

Bæredygtighed er tænkt ind

Snack og drikke til salen serveres i specialproduceret emballage, i en udgave der er 100% komposterbar. Det gælder f.eks. sodavand, popcorn, slik og kaffekopper.

Biografen har en café, hvor der også kan købes andet end varme drikke, som tapas og vin. Her er drikkeglassende af genanvendt glas, og vinglas og bestik er fra genbrugsbutikker, mens keramikstellet er brændt over åben ild ved en økologisk ren produktion.

 

Film ved premieren

Udover Undtagelsen, så vises der også andre film. Her nævnes ’Kød og Blod’ med Sidse Babett Knudsen, feel good-filmen ’The Peanut Butter Falcon’ og ligeledes den amerikanske thriller ’Dark Waters’ med bl.a. Mark Buffalo og Anne Hathaway som hovedroller.

Udover disse titler vil film, der knap nok nåede at være på programmet inden Danmark lukkede ned, også komme på plakaten. Heriblandt ’Bombshell’, ’The Gentlemen’ og familiefilmen ’Fremad’.

 

Find vej

BIG BIO Holstebro
Enghaven 17
7500 Holstebro
Tlf. 97 42 60 60

Link til kort
Link til hjemmeside

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.