Forside Produkter HiFi & Surround

Sonos S2: Den ny app er klar 8. juni

-

Sonos-brugere kan skifte til 2. generation Sonos S2 fra 8. juni.

Her til juni lancerer Sonos deres “Sonos S2”, en ny app og et nyt operativsystem (OS), der skal drive den næste generation af produkter og oplevelser.

Annonce:

Sonos S2 har ikke blot nye funktioner og flere tilpasningsmuligheder, den er også mere brugervenlig og baner vej for lydteknologi med højere opløsning til musik og hjemmebiograf.

De 3 nye Sonos-produkter, Arc, Five og Sub 3.gen, er ikke bagudkompatible med første generation Sonos system – kaldet S1. Man skal opgradere sit Sonos system til S2 for at tage et eller flere af disse nye Sonos-produkter i brug.

For at opgradere skal man hente den ny Sonos S2 app, når den frigives her i juni måned. I den forbindelse skal man dog være opmærksom på at visse ældre produkter ikke kan køre på et Sonos S2 musiksystem.

 

Nu kan vi også tilføje de nye Arc, Five og Sub 3.gen til S2-kompatible produkter

 

Med den nye S2-app rykker Sonos op i mulig lydkvalitet, bl.a. med understøttelse af Dolby Atmos.

Den nye app kommer med et forbedret bruger-interface, hvor det er blevet nemmere at søge efter indhold, en mere enkel kontrol over lyden og med flere personlige indstillinger og oplevelser, begyndende med gemte rum-grupper (saved room groups).

Når den nye app hentes ned så overføres automatisk indstillingerne fra det gamle Sonos-system til det nye 2. generations Sonos S2. Alle favoritter, tjenester og indstillinger følger med over.

 

Ny Sonos S2 app: Now Playing (tv) og Browse (th)
Ny Sonos S2 app: Room Picker (tv) og System (th)

 

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål til Sonos S1 og Sonos S2, som:

  • Er det nødvendigt at skifte til ny app?
  • Hvilke Sonos-produkter vil fortsat virke i S2?
  • …og mange flere…

Så tjek vores Sonos S1 og S2 FAQ

 

Tilgængelighed

Sonos S2 app gøres tilgængelig for download 8. juni

 

Se også

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.