Forside Produkter Mobil

Telmore Play: Nu også med Netflix

-

Telmore Play-kunder kan nu også få Netflix som en del af streamingpakken.

Telmore udvider deres samlepakker af streamingtilbud med endnu en tjeneste. Denne gang er det Netflix som Telmore Play-kunderne nu kan tilvælge.

Annonce:

Kunderne hos Telmores underholdningsunivers har allerede adgang til tjenester som Viaplay, TV2 Play, HBO Nordic, Bookmate og Telmore Musik. Men fra i dag kan også Netflix tilvælges.

“Netflix er den absolut største spiller på streamingmarkedet, og med det ny samarbejde får vi et endnu stærkere og attraktivt produkt, der giver vores kunder adgang til digital underholdning on demand i absolut verdensklasse”, fortæller Henrik Lehman, der er direktør i Telmore.

Telmore har mere end 700.000 kunder, og heraf har ca. en tredjedel et abonnement med adgang til underholdningstjenester. De håber at den nye aftale kan bane vejen for at endnu flere af deres kunder vælger Play-abonnementet.

“Vi har en klar strategi om at gøre Telmore Play tungere og mere fokuseret på streamingbaseret underholdning. Den strategi leverer vi nu igen på ved at indgå samarbejde med Netflix, der dermed bliver den tredje store internationale streamingtjeneste, vi tilbyder kunderne adgang til. Det ligger dybt i vores DNA at tilbyde kunderne mere end bare et mobilabonnement, og det er vigtigt for os hele tiden at kunne tilbyde de bedste digitale underholdningsprodukter til danskerne”, slutter Henrik Lehman.

Telmore Play kommer fremover i fem forskellige pakker, og priserne for pakkerne med Netflix varierer fra 299 til 399 kr/md, hvor sidstnævnte – udover det fulde udvalg af underholdning – også som noget helt nyt indeholder fri data.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.