Forside Nyheder

Waoo kåret som bedste internetudbyder for 9. år i træk

-
Foto: recordere.dk

I ni år har det uafhængige konsulenthus Loyalty Group undersøgt internetmarkedet – og lige så længe er Waoo løbet med titlen som den bedste udbyder med de mest loyale kunder.

”I år har Waoo tilbudt danskerne fiberbredbånd i 10 år, så at kunderne kårer os som den bedste udbyder i Danmark for 9. år i træk, er en kæmpe stolthed. Det betyder ikke bare, at vi er danskernes foretrukne bredbåndsløsning, men også at vi har de gladeste og mest loyale kunder i landet – og vores kunder er alfa omega,” siger Jørgen Stensgaard, adm. direktør i Waoo A/S.

Loyalty Groups undersøgelse er gennemført årligt siden 2012, hvor danskernes loyalitet, tilfredshed og holdning til deres internetudbyder er blevet afdækket. Her er i omegnen af 4.700 danske, private internetkunder blevet bedt om at vurdere deres udbyder indenfor bl.a. anbefalingsvillighed, produktkvalitet, image mm. Udbyderen med den bedste overordnede loyalitet kåres som landets bedste.

Annonce:

 

”Det er en særdeles flot præstation af Waoo at tage førstepladsen 9 år i træk, og det er meget sjældent set indenfor andre brancher. At have de mest loyale internetkunder i Danmark så længe, vidner om ikke bare et godt produkt, hvor kunderne føler, at de får noget for pengene, men også om god kundeservice – det er hele kundeoplevelsen, der er afgørende,” siger Mikkel Korntved, adm. direktør og senior partner i Loyalty Group.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.