Forside * Nyheder

‘X Factor’ afgøres over 8 dage fra 15/5

-

‘X Factor’-konkurrencen genoptages midt i maj og afgøres over 8 dage.

Da Danmark lukkede ned i marts blev årets ‘X Factor’ udskudt. Men nu har TV 2 fundet datoerne til at få afsluttet sangkonkurrencen.

Annonce:

X Factor 2020 afsluttes med et liveshow fredag d. 15. maj og en finale over to dage hhv. fredag d. 22. og lørdag d. 23. maj.

“Det er kæmpe optur for alle, at det nu ser ud til at kunne lade sig gøre at afholde de sidste liveshows i ‘X Factor’. Vores deltagere, dommere og selvfølgelig alle ‘X Factor’-fans har spurgt længe, hvornår vi kunne komme i gang igen, og det kan vi nu”, fortæller underholdningsredaktør Dorte Borregaard, TV 2, og hun fortsætter:

“Vi ændrer en smule på formen, så vi på otte dage sender tre liveshows med første show fredag 15. maj. Finalen bliver til en stor todages-begivenhed fredag 22. maj og lørdag 23. maj. En form, som de blandt andet har succes med i England, og som vi glæder os rigtigt meget til at prøve af herhjemme også”.

 

De tre shows

Når deltagerne fredag 15. maj går på scenen i ‘X Factor – live’ er det under temaet ‘Sange fra musikfilm’.

Fredag 22. maj er første finaleaften, hvor deltagerne skal på scenen to gange hver: Med en sang, som deres dommer har valgt, og i en duet med en gæstesolist.

I anden og sidste finaleaften lørdag 23. maj skal tre deltagere synge deres vindersange, hvorefter seerne får den endelige afgørelse: Hvem er vinder af ‘X Factor’ 2020′?

Om der vil være livepublikum til stede ved de tre shows, er endnu ikke afklaret:

“Livepublikum er helt sikkert med til at gøre ’X Factor’ til Danmarks største underholdningsshow, og publikum er en stor del af festen, men det er endnu for tidligt at sige, om vi kan afholde de sidste tre liveshows med livepublikum i studiet. Men vi håber det – i en eller anden form”, slutter Dorte Borregaard.

X Factor sendes på TV 2 og TV 2 Play.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.