Forside Nyheder

Microsoft lukker samtlige fysiske butikker

-
Microsoft drev selv en række butikker, de fleste i USA. Foto: Microsoft

Det er snart slut med at møde en fysisk Microsoft-butik. Kæden med 116 butikker lukker og slukker.

Corona lukkede Microsofts egne fysiske butikker og herefter oplevede techgiganten et markant højere salg via onlinebutikkerne. Her var sælgerne fra butikkerne sat ind til at assistere online i stedet, og det viste sig at være en succes.

“Når vi kigger frem, starter vi et nyt kapitel til Microsoft Store. Vores team har vist vejen til succes med online kundebetjening, noget der har overgået hvad der er muligt i en fysisk placering”, fortæller David Porter, Corporate Vice President hos Microsoft i en udmelding, og fortsætter:

Annonce:

“Vi får energi til at innovere i, hvordan vi engagerer os med alle kunder, optimerer vores talent til størst mulig indflydelse og vigtigst af alt – hjælpe vores værdsatte kunder med at opnå mere”.

Microsoft fremhæver også Office 365, hvor den tidligere fysiske officepakke er rykket i skyen, som en anden årsag til at behovet for fysiske butikker er faldet.

De første ‘Microsoft Store’-butikker åbnede i oktober 2009, lige efter lanceringen af Windows 7. I butikkerne kunne man møde Microsofts egne produkter sammen med partners produkter, ligesom der var hjælp at hente til brugen.

Med 107 butikker i USA var det hovedsaglig hjemmemarkedet der blev betjent herfra. Derudover var der 9 butikker fordelt på Storbritanien, Australien og Canada.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.