Forside Detail

Når Elgiganten flytter ud rykker Power ind

-
Horsens Centret. Foto: Google Street View

Power er på vej med en butik i Horsens hvor de overtager Elgigantens butik i Horsens Centret

Det er 2. gang at direktør Jesper Boysen rykker ind med en elektronikbutik i de samme lokaler i Horsens Centret.

Første gang var i 2009. Dengang stod han i spidsen for Elgiganten i Danmark, og her var han med til at åbne butikken på Grønlandsvej – lige overfor Bilka.

Annonce:

Elgiganten har nu fundet nye lokaler. De flytter ind i en nyopført butik på Kvickly-grunden ved Lilli Gyldenkildes Torv, blot nogle hundrede meter fra den gamle butik, og det efterlader deres tidligere butik til en ny lejer.

Her slog Power til. Den konkurrerende elektronikkæde har i flere år været på jagt efter egnede lokaler i Horsens.

“Jeg har altid haft en forkærlighed for de lokaler. Jeg kender dem godt, for jeg var selv med til at flytte ind i dem i 2009”, fortæller Jesper Boysen til Horsens Folkeblad.

Elgiganten flytter i denne uge, men har valgt at holde det nuværende lejemål til hen på efteråret.

“Det må vi jo vente på, men vi kommer da gerne og hjælper med flyttekasserne, hvis det kan gøre, at vi kan flytte hurtigere ind”, fortæller Power-direktøren til Horsens Folkeblad, og smiler.

Efter overtagelsen af lokalerne der skal Power bruge et par måneder til ombygning og indretning, men direktøren forventer at de kan åbne i Horsens inden Black Friday-udsalget i slutningen af november.

 

Annonce:
Forrige artikelFlere iOS 14-afsløringer: Rygklap-funktion og bedre batteri-livstid til AirPods
Næste artikelSonos lukker flagskibsbutik og fyrer 12% af de ansatte
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.