Forside * Nyheder

Nu kommer OnePlus SmartTV – Men kun i Indien

-

OnePlus er ved at være klar med deres “Smarter TV”, og det bliver lanceret den 2. juli, men udfra et tweet, er det kun indiske kunder der skal glæde sig.

I et Tweet fra OnePlus, har de nu fortalt, at de lancerer deres længe ventede Smart TV på det indiske marked den 2. juli.

Allerede i efteråret 2018 fortalte recordere.dk, at OnePlus var igang med at lave et Smart TV, og det er det som nu som kommer på markedet

Annonce:

På det tidspunkt fortalte CEO Pete Lau i en pressemeddelse, “Jeg drømmer om en tid, hvor teknologien er en naturlig og problemfri del af vores dagligdag. I modsætning til meget andet forbrugerelektronik, som de seneste år har gjort livet nemmere for folk, er TV’et forblevet meget konventionelt” .

Der er endnu ikke frigivet specifikationer på TV’et, men det forventes at være et prisbilligt LED TV. Om det kommer til Europa er der p.t. intet der tyder på.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.