Forside Produkter HiFi & Surround

Ny kraftig udendørs bluetooth højttaler – Sådan generer du andre bedre på stranden!

-

Bluetooth-højttaler skal forbedre lyden til haven, båden eller stranden: P9 fra Escape

Så lyttes der til speed metal på stranden, – nu endnu højere end før med Escape P9 🙂

Mobil, premium udendørshøjttaler kommer til Danmark

Her kommer en lidt anderledes trådløs højttaler:  Escape P9, der efter sigende kan bruges året rundt, og slæbes med alle steder hvor man måtte ønske at terrorisere andre med sin musik 😀 .

Annonce:

Lyden er sat i højsædet

Med et marked der er domineret af små til mellemstore bærbare højttalere med svingende lydkvalitet og design, synes Escape at se et hul til en mere avanceret og kraftigere trådløs højttaler, der ikke er en festival kasse, men en lidt mere elegant løsning.

P9 højttalererens kabinet er udført i aluminium og er pulverlakeret for et modstandsdygtigt og vejrbestandigt exteriør.

Trådløs Bluetooth højttaler på batteri

P9 er tænkt til brug i haven, med i campingvognen, ved poolen, en tur i båden eller til strandturen. Batteriet skulle kunne holde i 8 timer ved normal brug.

Flere inputs

Escape P9 højttaleren tillader at man kan streame via Bluetooth (aptX eller AAC), tilslutte et USB-stik eller bruge linjeindgangen til analoge afspillere.

Stereo med to!

De fire specialkonstruerede fuldtone-enheder, der er monteret på siderne i P9 højttaleren og den 8” store bas, giver rigtig fylde i lyden. Det er en teknik Escape kalder for “Omni-directional-sound”, hvor musikken bliver præsenteret i et stort og bredt lydbillede selv med kun én højttaler.  Spiller man i et større område, kan man koble to Escape P9 højttalere sammen i “Twin-mode” i appen, og dermed skabe et stort stereo lydbillede, der kan spille et større område op.

Escape P9 fås i sort, beige og hvid og vejer ca. 12 kilo

Vejledende pris iflg distributøren er 8.495,-

Transportkuffert med hjul har en vejledende pris på 995,-

Perfekt til den mobile stripper service? Rullekuffert til P9.

Mere info og tekniske specs hos escape speakers

Oplysning om forhandlere m.v. hos distributøren

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.