Forside Produkter Computere

Samsung tilbage på PC markedet i Danmark

-

Samsung er tilbage med tre nye bærbare computere Galaxy Book S, Galaxy Book Ion og Galaxy Book Flex. Samsung har kombineret stilrene og superlette kabinetter med høj batteritid og skærme med QLED-teknologi.

Samsung er tilbage med PC’er i Norden med lanceringen af Galaxy Book-seriens bærbare computere. Serien omfatter Galaxy Book S, som introducerer den nye generation 10 Intel CPU, Galaxy Book Ion og alsidige Galaxy Book Flex. Galaxy Book-serien er udstyret med et let og meget stærkt kabinet, som gør computerne nemme at tage med sig og høj batteritid. Galaxy Book Ion og Book Flex er Samsungs første bærbare computere med QLED-teknologi, som giver et superskarpt billede og realistisk farvegengivelse uanset lysforhold.

“Med Galaxy Book-serien kan vi nu tilbyde vores kunder i Danmark kraftfulde premium-laptops med markedsledende batteritid og QLED-teknologi, alt i et meget fleksibelt design. Galaxy Book-serien kombinerer de bedste egenskaber fra vores forskellige produktkategorier og er en stærk tilføjelse til vores økosystem af mobile produkter med de seneste tekniske innovationer”, siger Fredrik Pantzar, chef for Connected Devices for Samsung i Norden i en pressemeddelse.

Annonce:

 

Galaxy Book S kombinerer høj funktionalitet med ultratyndt design

Den ultratynde, stilrene computer er 11,8 mm tynd med en vægt på kun 950 gram. Galaxy Book S er designet uden ventilator, hvilket både muliggør et tyndere kabinet og hjælper computeren med at køre lydløst selv under intensive arbejdsperioder. Det sofistikerede og lette design i kombination med op til 17 timers batteritid, gør den perfekt for brugeren, der ofte er på farten.

Galaxy Book S er udstyret med 13” TFT LCD-skærm med touch screen, hvilket gør, at du kan bladre og zoome med fingrene direkte på skærmen. Med udendørstilstand aktiveret får Galaxy Book S en maximal lysstyrke på 600 nit og gør, at alle detaljer ses tydeligt, selv ved stærkt sollys. Gennem 512GB hukommelse og plads til et microSD-kort er det enkelt at øge lagerpladsen til 1TB. Galaxy Book S er også udstyret med næste generations Wi-Fi med Wi-Fi 6 (Gig+) som giver effektivt og hurtigt internet uden at konkurrere med andre enheder om netværksforbindelsen.

 

Kraftfulde Galaxy Book Ion

Galaxy Book Ion er en PC for dem, som ikke vil gå på kompromis med fleksibilitet og ydeevne. Den er ultratynd, bygget i elegant sølvfarvet og ultralet magnesium, som holder kabinettet køligt. Galaxy Book Ion kommer i størrelserne 15” og 13”. Modellen i 13’’ vejer under et kilo. Størrelsen til trods har den en batteritid på op til 22 timer og er en af de første enheder med den nye 10:e generationens Intel® Core™-processorer. Skærmen har QLED-teknologi, som giver unik farvegengivelse i kombination med justerbar og kraftfuld lysstyrke. Den trådløse batterideling gør det nemt at oplade andre enheder, f.eks. Smartphones, Galaxy buds+ og Galaxy Watch, via computerens Touchpad. 15 ”modellen skiller sig ud på grund af sin ekstremt lette vægt på under 1,2 kg. 15 ”modellen kan også udvides med ekstra hukommelse og SSD lager. Sådan en opdatering kan foretages af brugerne selv.

 

Alsidige Galaxy Book Flex
Galaxy Book Flex, som kommer med en S pen, er alsidig og fleksibel både i design og funktion. Det sammenklappelige design med 360-graders hængsler og touch-skærm betyder, at Book Flex kan fungere som en notesblok, en overflade, der kan tegnes på eller som et flipboard til let at se præsentationer eller film uden forstyrrelser. Book Flex har op til 20 timers batteritid og er udstyret med en QLED-skærm, som giver fantastisk skarphed og realistisk gengivelse af farver selv udendørs. Den medfølgende S Pen gør det nemt at tage noter og tegne direkte på skærmen eller bruge berøringskontrollen til hurtigt at skifte mellem billeder i en præsentation. Alt dette gør Galaxy Book Flex perfekt til den kreative bruger.

Galaxy Book-serien er skabt til at have med på farten

Galaxy Book-serien fremstilles på Samsungs egne fabrikker, ofte med egenudviklede og -fremstillede komponenter. Med lydteknologi fra AKG bidrager de to indbyggede stereohøjtalere til, at Galaxy Book-serien leverer en god lydoplevelse, både med og uden høretelefoner.

Galaxy Book Ion og Book Flex er udstyret med 10. generations Intel Core-processorer og Wi-Fi 6 (Gig+) og Thunderbolt™ 3 for hurtig. Samsung introducerer desuden trådløs batterideling, så brugeren kan oplade sine andre Qi-kompatible enheder, såsom telefoner, trådløse høretelefoner eller tablets, direkte på touchpad. Samtlige computere er udstyret med fingeraftrykslæsere, så kun brugeren kan låse sin Galaxy Book op ved at scanne sit fingeraftryk.

Pris og levering

Galaxy Book-serien har salgsstart i slutningen af juni, og kan forudbestilles fra og med 12. juni via Elgiganten samt på Samsungs webshop.

  • Galaxy Book S: 9.800 DKK
    • Book Ion:

    • 13” med i5: 12.100 DKK
    • 13” med i7: 14.300 DKK
    • 15”:15.100 DKK
  • Galaxy Book Flex: 15.500 DKK
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.