Forside Detail

Telenor lukker 13 butikker

-

Butikkerne skal erstattes af flere shop-in-shop og nye mindre salgssteder.

Telenor forsvinder fra bybilledet flere steder. De har valgt at lukke 13 af sine egne butikker rundt omkring i landet, for at satse på andre butikskoncepter og salgssamarbejder.

Annonce:

Som erstatning for butikkerne er der indgået aftaler med elektronikkæderne Elgiganten og Power, ligesom teleudbyderen vil forsøge sig med mindre salgssteder kaldet ‘box format-butikker’.

Box format-butikkerne er mindre salgssteder (op til 18 kvm) der kan placeres i butikscentre. Her illustreret som en butik placeret under en rulletrappe i et center:

 

 

Telenor forklarer omlægningerne med ændret købsadfærd.

“Vi følger kundernes trafikmønstre tæt, så vi har en stærk tilstedeværelse på de steder og platforme, hvor kunderne er. Vi ser, at kunderne i stigende grad rykker mod vores digitale kanaler, og over mod vores salgskanaler i storcentre og multistores, og det er bevægelser, vi naturligvis også må følge”, fortæller Tor-Arne Fosser, markedsdirektør for privat i Telenor, og han fortsætter:

“Under Corona er vi blevet yderligere bekræftet i behovet for et diversificeret kanalmix, og vi kan se, at flere danskere fastholder de ændrede adfærdsmønster og søger online, og derfor har vi valgt at investere i nye salgskanaler, digitale platforme og nye beliggenheder, mens vi på samme tid lukker 13 af vores butikker”.

I forbindelse med butikslukningerne er 59 medarbejdere opsagt.

 

De Telenor-butikker der lukker fra dags dato er:

Fyn: Svendborg og Vestergade i Odense
Sjælland: Købmagergade i Kbh., Spinderiet i Valby, Algade i Vordingborg, samt Telenor-butikkerne i Bilka One Stop på Amager og i Bilka Hillerød.
Jylland: Søndergade i Aarhus, Thisted, Nørregade i Holstebro, Bryggen i Vejle, Haderslev og Sønderborg

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.