Forside Detail

Telenor lukker 13 butikker

-

Butikkerne skal erstattes af flere shop-in-shop og nye mindre salgssteder.

Telenor forsvinder fra bybilledet flere steder. De har valgt at lukke 13 af sine egne butikker rundt omkring i landet, for at satse på andre butikskoncepter og salgssamarbejder.

Annonce:

Som erstatning for butikkerne er der indgået aftaler med elektronikkæderne Elgiganten og Power, ligesom teleudbyderen vil forsøge sig med mindre salgssteder kaldet ‘box format-butikker’.

Box format-butikkerne er mindre salgssteder (op til 18 kvm) der kan placeres i butikscentre. Her illustreret som en butik placeret under en rulletrappe i et center:

 

 

Telenor forklarer omlægningerne med ændret købsadfærd.

“Vi følger kundernes trafikmønstre tæt, så vi har en stærk tilstedeværelse på de steder og platforme, hvor kunderne er. Vi ser, at kunderne i stigende grad rykker mod vores digitale kanaler, og over mod vores salgskanaler i storcentre og multistores, og det er bevægelser, vi naturligvis også må følge”, fortæller Tor-Arne Fosser, markedsdirektør for privat i Telenor, og han fortsætter:

“Under Corona er vi blevet yderligere bekræftet i behovet for et diversificeret kanalmix, og vi kan se, at flere danskere fastholder de ændrede adfærdsmønster og søger online, og derfor har vi valgt at investere i nye salgskanaler, digitale platforme og nye beliggenheder, mens vi på samme tid lukker 13 af vores butikker”.

I forbindelse med butikslukningerne er 59 medarbejdere opsagt.

 

De Telenor-butikker der lukker fra dags dato er:

Fyn: Svendborg og Vestergade i Odense
Sjælland: Købmagergade i Kbh., Spinderiet i Valby, Algade i Vordingborg, samt Telenor-butikkerne i Bilka One Stop på Amager og i Bilka Hillerød.
Jylland: Søndergade i Aarhus, Thisted, Nørregade i Holstebro, Bryggen i Vejle, Haderslev og Sønderborg

 

Annonce:
Forrige artikelAssetto Corsa Competizione tager springet fra pc til konsol
Næste artikelOnePlus Nord bliver den nye serie af lavpris smartphones
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.