Forside Nyheder

Apple bekræfter: Vores ARM Mac’s får Thunderbolt / USB-C

-
Foto: Apple

I en udtalelse fra Apple forsikrer de at de nye ARM baserede Mac’s der kommer fra Apple vil have Thunderbolt, så man skal ikke til at købe nyt tilbehør, hvis man allerede har købt sig fattig i nye adaptere.

“For mere end 10 år siden indledte vi et Apple et samarbejde med Intel om at udvikle Thunderbolt, og i dag nyder Apple’s kunder den fleksabilitet det giver dem som Mac brugere. Vi vil naturligvis også understøtte Thunderbolt på vores egne ARM chips”, fortæller Apple i en kort udtalelse.

Annonce:

Det var på WWDC 2020, at Apple fortalte at nu var det tid til at forlade Intel CPU’er for egne ARM chips. En beslutning der gør at udviklere nu skal udvikle både mod Intel og ARM i en periode. Dette er dog gjort lettere via Apple’s API’er.

Apple selv er sikker på at skiftet til egne chips vil forbedre performance og batteritid på deres computere.

Annonce:
KILDEMacrumors
Forrige artikelSuperwifi: Nu kan Stofa levere MESH netværk
Næste artikelApple giver AirPods med ved studiekøb af iPad og Mac
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.