Forside Produkter Mobil

Motorola klar med prisbillig 5G Android smartphone

-

Motorola er klar med Moto G 5G Plus, der er en prisbillig og kraftig Android 10 smartphone med understøttelse for 5G netværk.

Motorola kommer snart med moto g 5G plus, en smartphone som kombinerer kraften ved 5G-teknologi med høj ydelse fra en Qualcomm Snapdragon 765 5G, en enestående CinemaVision-skærm med opdateringsfrekvens på 90Hz, ultravidvinkel frontkamerasystem, 48MP quad-kamerasystem og en fantastisk batterilevetid.

moto g 5G plus fungerer både på 4G- og 5G-netværk. 5G-forbindelsen leverer mere båndbredde, lavere latenstid og reduceret forsinkelse, så brugerne kan downloade hele film på blot få minutter, gennemføre videoopkald og streame intensive online spil uden forsinkelse.

Annonce:

 

6,7 tommer skærm med HDR10

moto g 5G plus er udstyret med en 90Hz opdateringsfrekvens på skærmen, der sikrer jævn bevægelse i alle apps, billeder og websider og tilbyder en mere elegant oplevelse. Den er desuden udstyret med en 6,7 tommer “CinemaVision Full HD + -skærm, den største skærm nogensinde i en moto g-enhed. Den er certificeret til HDR10, hvilket gør det muligt at se film, serier og billeder i levende og naturtro farver med forbedret lysstyrke og kontrast. Aspektforholdet 21: 9 tilbyder et smukt strømlinet design, der er let at holde om.

moto g 5G plus er samtidig Motorolas første dual selfie-kamerasystem med en ultravidvinkel selfie-linse³. Hovedkameraet på 16MP er udstyret med Quad Pixel-teknologi med 4x mere lysfølsomhed6, som giver mere lys i mørke omgivelser.

 

Bagsidekameraet har en hovedsensor på 48MP4 med Quad Pixel-teknologi og 4x lysfølsomhed, som giver fremragende billeder selv ved lav belysning. Ultravidvinkellinsen får også 4x mere med på skærmen2. Dybdesensoren med DSLR-kvalitet slører baggrunden, og et dedikeret Macro Vision-kamera lader dig komme 5x tættere på dit motiv sammenlignet med en normal linse.

moto g 5G plus får sine kræfter fra den avancerede Qualcomm® Snapdragon™ 765 Mobile Platform udstyret med Qualcomm® Snapdragon™ X52 Modem-RF System, der muliggør en ydelse, som lever op til de krævende 5G-brugerscenarier. Ydermere kombinerer den 5G med AI til at skabe oplevelser i premium-klassen, herunder banebrydende underholdning, intelligente multikameraevner og et batteri, der holder strøm hele dagen.

Moto g 5G plus er udstyret med et kraftigt 5.000mAh-batteri, som holder strøm i to dage5 og 20W TurboPower™ for hurtigt opladning.

moto g 5G plus muliggør mobile betalinger med NFC-teknologi, og lader dig foretage et køb blot ved at holde din telefon nær en NFC-terminal. NFC-teknologien tillader desuden trådløs deling af indhold med andre enheder såsom kontakter, billeder og videoer.

 

Motorola samarbejder med Google om en tæt integration med Googles tjenester og software, for at kunne give brugerne den bedst mulige oplevelse. Som med alle Motorola-enheder er Google Photos stadig Motorolas galleri app, som på en ny måde gør det muligt at gemme, søge efter og dele billeder og videoer. Den tilbyder desuden ubegrænset lagerplads til alle billeder, som automatisk sikkerhedskopieres og kan tilgås, redigeres og deles fra hvor man ønsker.

moto g 5G plus inkluderer også My UX, som giver dig alle Moto Experiences samt et udvalg af nye tilpasningsmuligheder. My UX giver brugeren tilpassede indstillinger og avanceret kontrol over musik, videoer og spil. Brugerne kan også skabe deres egne temaer ved at vælge unikke skrifttyper, farver og ikoner.

 

Tilgængelighed og pris

Moto g 5G plus kan købes I Danmark fra d. 10 august og kommer i to varianter, til en vejledende pris på 2.699 kroner for versionen med 4GB RAM og 64GB lagerplads og 2.999 kroner for versionen med 6GB RAM og 128GB lagerplads. Begge varianter har farven Surfing Blue.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.