Forside Nyheder

Sonys 48″ OLED TV på vej til Danmark

-

Sony er på vej med et mindre 48″ OLED TV. Det kan forudbestilles nu, til forventet levering i slutningen af august.

Sony er på vej med en mindre model i deres A9 Master-serie OLED TV. Er 55″ for stort, bliver det snart muligt at få et 48″ i stedet.

Annonce:

Den mindre model er ikke skrabet, men kommer med samme teknologier til bearbejdning af billed og lyd, som i de større modeller.

Det kommer med billedprocessoren X1 Ultimate, der ifølge Sony analyserer billeddata for at give intense OLED-kontraster med dyb sort, høj lysintensitet og realistiske billeder.

Dertil ‘Pixel Contrast Booster’, en teknologi der forbedrer farver og kontraster i lyse områder, “så du kan nyde de naturtro nuancer, dybden, de fine strukturer samt dybe, sorte kontraster, som kun kan opnås med OLED-teknologi”, fortæller Sony i en udmelding.

Der er også ‘X-Motion Clarity’, en teknologi der ifølge Sony “forbedrer bevægelser på skærmen i realtid, som gør hurtige scener lysere, klarere og mere flydende end nogensinde før”.

Som på de øvrige A9-modeller så er selve skærmen også en del af TV’ets lydssystem. Teknologien kalder Sony for Acoustic Surface Audio, der forvandler skærmen til højttalere. En aktuator bag på skærmen vibrerer svagt for at skabe lyden, der kan følge objekterne på skærmen. Dette suppleres af en subwoofer placeret på bagsiden.

 

 

TV’et understøtter IMAX Enhanced, der sikrer en gengivelse som instruktøren har tænkt det, for Blu-ray film der leveres med dette, samt Netflix Calibrated Mode for ditto når kilden er den streamingtjeneste.

Ambient Optimization er en ny teknologi, der optimerer billed- og lydkvaliteten i alle omgivelser.

“Teknologien justerer billedets lysstyrke automatisk, så det tilpasses til lyset i rummet ved at øge lysstyrken i rum med høj belysning og reducere lysstyrken i mørke rum. For at give den bedste lydoplevelse, registrerer teknologien også genstande i rummet, såsom gardiner og møbler, der kan absorbere eller reflektere lyd, og finjusterer akustikken derefter”, fortæller Sony.

 

 

Det nye 48” A9 4K HDR OLED-tv kommer med Android TV med Google Assistan, Google Play Store og indbygget Chromecast.

Sonys egen brugerflade og stemmekontrol er forbedret til daglig brug.

Med Google Assistant og Amazon Alexa-understøttelse kan du styre dit tv med stemmen og bede det om at gøre ting såsom; afspille videoer fra YouTube med Google Home eller skifte kanal og ændre lydstyrke med Amazon Alexa-aktiverede enheder.

Der er Apple AirPlay 2, så brugere af Apple-enheder derigennem kan streame film, musik, spil og billeder til deres tv. direkte fra iPhone, iPad og Mac. TV’et integrerer også med Apple Homekit.

TV’et understøtter Dolby Vision og Dolby Atmos.

 

Pris og tilgængelighed

Sony 48″ A9 4K HDR OLED TV koster kr. 14.000,-

Ventes i butikkerne i slutningen af august. Der er åbent for forudbestilling nu.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.