Forside Nyheder

Superwifi: Nu kan Stofa levere MESH netværk

-

Stofa kan nu også hjælpe til bedre WiFi-dækning i hjemmet med egne MESH-enheder.

Dårlige WiFi-oplevelser er et af de største irritationsmomenter for Stofas kunder, derfor går de nu ud i markedet med egne MESH-produkter.

Annonce:

Stofa kalder det SuperWifi og løsningen er flere netværksenheder placeret rundt i huset, som så tilsammen danner et fælles netværk med bedre dækning.

 

 

“For de fleste kunder er internet lig med WiFi. Men selvom de har en stabil internetforbindelse med en hastighed, der passer til deres behov, kan det ikke forventes, at WiFi-forbindelsen leverer den samme stabilitet og hastighed, som den kablede forbindelse”, fortæller siger Sune Nabe Frederiksen, direktør i Norlys Digital, som Stofa er en del af, og han fortsætter:

“I Stofa vil vi gerne tage ansvar for kundernes WiFi-oplevelse ved at imødekomme deres behov. Det er hele tanken bag vores nye SuperWifi. At tilbyde en nem og enkelt løsning, så kunderne får en bedre oplevelse af deres internetforbindelse”. 

 

 

 

Et Stofa SuperWifi-netværk består af en-fire fysiske enheder fra Nokia. Opsætningen sker ved hjælp af en app, og det hele er oppe at køre i løbet af få minutter, og Stofa har på deres hjemmeside en guide til hvor mange enheder der er brug for.

Der er også hjælp at hente til at måle hjemmet igennem for gode og dårlige wifi-zoner med den gratis app Stofa Wifiscanner, der kan hentes i app-butikkerne til Android- og Apple-enhederne.

 

Med den gratis app Stofa Wifiscanneren kan hjemmets WiFi-dækning måles igennem

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.