Forside Detail

Amazon.se: Åbningsdato, lager og distributør på plads

-
Foto: Amazon. Illustration: recordere.dk

Medie: Amazon har valgt pakke-distributør, lager og åbningsdato for det nordiske indtog.

Amazon er på vej ind i Norden, med Sverige som base og som en del af lanceringen får svenskerne en Amazon butik på eget sprog og med tusindvis af svenske leverandører i butikken.

Senere ventes at Amazon udvider med tilsvarende butikker og lokale partnere i Danmark og Norge.

Annonce:

Amazon selv har bekræftet at de kommer, men har endnu ikke ønsket at løfte sløret for hvilken dato de åbner. Men nu har det svenske onlinemagasin 99mac.se fået åbningsdatoen af ‘en pålidelig kilde’ – en kilde der dog ønsker at være anonym.

Ifølge kildens oplysninger så åbner Amazon i Sverige d. 30. september. Med mindre der sker noget uforudset, så er det den dato at holde øje med.

Varene fra den svenske butik vil blive leveret fra et 15.000 kvm stort lager i Eskilstuna, en by med 67.000 indbyggere beliggende ca. 115 kilometers kørsel vest for Stockholm.

Varer der ikke er på lager lokalt i Sverige vil blive leveret fra Amazons lagre i Tyskland.

Pakkedistributionen er også på plads nu. Amazon har indgået en aftale med PostNord om levering af pakkerne fra det svenske lager.

 

Annonce:
Forrige artikelSmartphone salg: Apple og Xiaomi vandt 2.kvartal i Europa
Næste artikelHuawei får snart et meget stort chip-problem
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.