Forside Nyheder

Copy+paste bliver aldrig det samme igen: Microsoft ændrer clipboard

-

Fra næste opdatering af Windows 10 kommer et nyt clipboard med flere nyheder

Gode gamle copy+paste, kopier og sæt ind, får snart en gevaldig overhaling på Windows 10. Det skriver Windows Latest.

Annonce:

Microsoft er i gang med den næste store Windows-opdatering, Windows 10X, der efter planerne skal udgives i foråret 2021. Men enkelte nyheder fra den version har Microsoft valgt at udsende til nuværende Windows 10.

En af de opdateringer er et ombygget og udvidet clipboard. Et nyt panel, der markant ændrer, hvordan kopiering og indsætning fungerer.

Fra og med Windows 10 Build 20185 vil clipboard understøtte flere typer af medier, også de animerede. Det kan være emojis eller animerede GIF-billeder, samt HTML-indhold fra hjemmesider.

Der kommer historik på clipbord så man kan finde tilbage til tidligere udklip, og de tidligere udklip kan kombineres til nye, og lægges tilbage i det aktive clipboard.

Clipboard-panelet vil også få flere nye funktioner der gør det lettere at tilføje indhold til beskeder, dokumenter og emails.

Der findes i dag 3. parts alternativer til clipboard, men med de nye muligheder gør Microsoft lignende funktioner tilgængelig som standard i Windows 10. Dette med mulighed for at synkronisere på tværs af enheder.

Windows 10 Build 20185 er udgivet nu som en preview-udgave der stadig indeholder kendte fejl. Der er endnu ingen dato på hvornår den udgave bliver klar til alle.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.