Forside * Featured

Google Sabrina “Chromecast” med Android TV spottet igen

-
Foto: XDA-Developers

Afløseren for Chromecast Ultra ser ud til at være på trapperne nu. Er igen spottet, denne gang i amerikansk database.

Det er ikke første gang vi hører om en ny Chromecast-lignende dongle fra Google med kodenavnet Sabrina.

I forsommeren dukkede billeder op hos udviklergruppen XDA-Developers, der viste denne dongle. Hvor Chromecast er rund er denne nye ellipse-form.

Annonce:

Allerede dengang lød rygterne, at den nye dongle ikke kun er en erstatning for Chromecast Ultra, men en komplet Android TV-medieafspiller.

Senere dukkede dette billede op i testudgaven af ny Android TV. En illustration af den nye dongle tilsluttet et TV:

 

 

Nu ser den ud til at være på trapperne. Der er dukket to Google-produkter op i FCC-databasen. Det skriver 9to5mac.

FCC er den amerikanske myndighed der godkender trådløse produkter til brug på det amerikanske marked. Når først produkterne listes hos FCC, så er hardwaren klar.

I FCC-databasen er mange produkter dog anonymiseret, så der er ingen direkte reference fra modelnumrene GZRNL og G9N9N til Sabrina og fjernbetjening.

Men da første Google-produkt i FCC-databasen kaldes “Interactive Media Streaming Device” og andet produkt “Wireless Device”, og de dukkede op samtidig, så er der nærliggende at tro at dette er den ventede ny “Chromecast”.

9to5mac har nærstuderet dokumenterne hos FCC og fundet at GZRNL har WiFi og Bluetooth, mens G9N9N – der kun kaldes “Wireless Device” hos FCC – har sin godkendelseslabel placeret under strømdækslet, og det kunne referere til batteridækslet på en fjernbetjening.

Med mindre Google er på vej med flere medie-streamere, er der en god chance for at modellerne i FCC-databasen er Sabrina Android TV streamer. Nu med en fjernbetjening, som det kendes fra NVidia Shield, Apple TV m.fl.

Der er ikke noget nyt om en mulig lanceringsdato.

 

Billeder af brugerfladen på Sabrina

På første billede ses også fjernbetjeningen til den kommende nye streamer.

Fjernbetjeningen. Foto: XDA Developers
Our Planet. Foto: XDA Developers
YouTube Foto: XDA Developers
Game of Thrones. Foto: XDA Developers

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.