Forside Produkter Mobil

Her er de nye Samsung Galaxy Note20 og Note20 Ultra

-
Samsung Galaxy Note S20 og Galaxy Note S20 Ultra

Samsung er klar med to nye smartphone-flagskib i Note serien: Galaxy Note 20 og Note 20 Ultra

På et streamet event direkte fra Korea, præsenterede Samsung i dag deres nye Galaxy Note familie. Nye flagskibs-modeller smartphones der kommer i to størrelser og prisniveauer.

Galaxy Note20 er den mest kraftfulde Note-serie til dato, der via Samsung Dex, også kan fungere og via et samarbejde med Microsoft XBox, giver dig mulighed for at spille mange kendte spil fra konslmarkedet.

Annonce:

I Danmark får vi dog ikke den allerhurtigste model, fordi Samsung i Danmark kommer med deres egen Exynos 990 chipset, og ikke det Snapdragon 865+, der kommer med Note20-familien i USA.

 

Begge kommer med 5G og spændende funktioner

Note20 kommer med 6,7 tommer AMOLED skærm 60Hz, mens Note20 Ultra kommer med 6,9 tommer AMOLD skærm med 120Hz opdatering med en screen to Body ratio på hele 91,6%. Note20 Ultra får også et 4.500 mAh batteri, så den kan trække den større skærm. Du kan se alle specifikationerne nederst i artiklen.

Som der skal til en Samsung Note telefon, hører der en S Pen med, og også der er der stor forskel på hvordan pen’en yder. På Note20 Ultra har pen’en en responstid på kun 9ms, mens den på Note20 har 29ms.

Samsung har lavet nye funktioner og fagter som kan bruges på begge modeller, og det tætte samarbejde med Microsoft fortsætter, så man nu får endnu mere glæde af både Outlook og Teams på Galaxy Note familien.

Samsung har også lavet en avanceret PDF-funktion, der gør at man kan eksportere og dele sine noter til PDF, en løsning de har lavet i tæt samarbejde med Adobe.

For første gang på en Galaxy-enhed med UWB giver Nearby Share en hurtig og let måde at dele film og fotos på. Ved blot at pege på Note20 Ultra på en anden UWB-aktiveret Galaxy-enhed viser Nearby Share automatisk de personer, du står over for øverst på dit delingspanel.

Fremtidig UWB-teknologi vil også hjælpe dig med at finde tingene mere nøjagtigt med AR-teknologi og låse dit hjem op som en digital nøgle.

Begge telefoner kommer i øvrigt med Android 10 og OneUI 2.5.

Galaxy Note 20 er også bygget til at spille på

Det tætte samarbejde med Microsoft, gør at du kan købe Galaxy Note20 familien med et Xbox joystick med i bundle, ligesom du kan spille dine XBox spil mens du er på farten via din Galaxy Note. Hvor mange der vil vælge at bruge sin telefon som spillemaskine skal vi lade være usagt.

 

 

Samsung Dex er blevet trådløst – og det virker lovende

På en privat demo har recordere.dk testet trådløst Dex, som er blevet trådløst og bedre de seneste versioner, så alle TV der understøtter Mirrorcast kan bruges til skærm for Galaxy Note’s indbyggede “PC” funktion.

 

Endnu bedre integration med Microsoft Windows

Med opdateringen af “Link to Windows” kan du nu nemt få adgang til dine mobilapps direkte fra din Windows 10-computer med genveje. Alle noter synkroniseres mellem dine enheder, når du bruger Samsung Notes eller Microsoft OneNote og Outlook, og dine påmindelser synkroniseres med Microsoft Outlook og Teams.

 

Næsten samme kamera som Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy Note20 kommer med næsten samme kamera som der er på Samsung Galaxy S20 Plus. Og det er ikke en dårlig ting. Du får et godt kamera med optisk billedstabilisering, så får du op til 8K videoptagelse.

Med 21:9 billedformat og 24fps optagelse giver Galaxy Note20-serien 8K kamera nu adgang til ultrahøj opløsning og muligheden for at optage videoer i professionel klasse. Brug den kraftige Pro Video tilstand med manuelle indstillinger til fokus, lydoptagelse, eksponering, lys, zoomfunktion og 120fps optagelse ved FHD-indstillinger til “filmisk stil”-videoer.

Den nye Laser Auto Focus sensor på Galaxy Note20 Ultra tilrettelægger/finder selv fokus plus Live Focus Video giver dine fotos reel dybde. Kameraer i professionel klasse og avanceret Space Zoom giver dig mulighed for at fange vidunderlige detaljer i forskellige scenarier. Du kan også styre og justere mikrofonen på Galaxy Note20 i forskellige retninger for en mere nøjagtig lydoptagelse.

 

Pris, farver og tilgængelighed

Samsung Galaxy Note20 kommer i farverne Mysic Grey, Mysic Bronze og Mystic Green (Green sælges kun i Elgiganten), mens Note20 Ultra kommer i farverne Mysic Black, Mystic White (kommer ikke i DK) og Mystic Bronze.

Samsung Galaxy Note20 Ultra:

  • Mystic Black, Mystic Bronze 256GB kr. 10.199,-
  • Mysic Bronze 512GB kr. 10.899,-

Samsung Galaxy Note20:

  • Mystic Grey, Mystic Green, Mystic Bronze kr. 8.299,-

Samsung Galaxy Note20 familien kommer i butikkerne 21. august.

 

Specifikationer

Galaxy Note20 UltraGalaxy Note20
Mål77,2 x 164,8 x 8,1 mm75,2 x 161,6x 8,3 mm
Vægt208 gr.192 gr.
Display6,9" WQHD+ Edge

19,3:9 Adaptive 120Hz
6,7" FHD+ Flad

20:9, 60Hz
FingeraftrykslæserFOD (Ultrasonic, 9x4)FOD (Ultrasonic, 9x4)
Bagkam. 1 (Wide)108MP PD OIS (F1,8)12MP 2PD OIS (F1,8)
Bagkam. 2 (Tele)12MP OIS (F3,0 5X Zoom)64MP (F2,0 3X Zoom)
Bagkam. 3 (UW)12 MP (F2,2)12 MP (F2,2)
Frontkam.10MP 2PD AF (F2,2)10MP 2PD AF (F2,2)
ChipsetExynos 990 + S5121Exynos 990 + S5121
RAM8/12GB LPDDR58GB LPDDR5
Lagerplads256/512GB, MicroSD256GB
Batteri4.500 mAh4.300 mAh
Opladning

Kablet / Trådløs / D2D
25W / 15W / 4,5W25W / 15W / 4,5W
UWB0X
Audio3 mic., stereo højt.3 mic., stereo højt.
AndetIP68, WiFi 6IP68, WiFi 6

 

Annonce:
Forrige artikelSamsung afslører nye tablets – både foldbare og ikke-foldbare
Næste artikelSamsung Galaxy Watch3 er et smartur til hjertet…men også til danske hjerter?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.