Forside * Featured

Tilbud i 30 dage: Få Disney+ til under 500 kr/år

-

Streamingtjenesten Disney+ åbner i Danmark d. 15/9, og er klar med et introtilbud der gælder frem til åbningen.

Der er nu en måned til at den nye streamingtjeneste Disney+ åbner i Danmark. Det er d. 15. september at tjenesten lanceres herhjemme.

Annonce:

Disney+ vil have indhold fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic samt eksklusive originalproduktioner inden for spillefilm, serier, dokumentarfilm og kortfilm, som er skabt eksklusivt til tjenesten.

Ved lanceringen er der mere end 25 eksklusive Disney+ Originals være tilgængelige. Dette inklusiv den Emmy-nominerede serie fra Star Wars-universet ‘The Mandalorian’, ‘High School Musical: The Musical: The Series’ der er en fortolkning af filmserien i et dokumentar-format inklusiv et soundtrack med ni nye originale sange.

Disney fortæller at Disney+ vil være tilgængelig fra de fleste mobil- og tv-enheder ved lanceringen, heriblandt spillekonsoller, medieafspillere og smart tv.

Forældre har mulighed for at oprette børneprofiler, så de afskærmes fra indhold for voksne og præsenteres for en enklere adgang til det børnevenlige del af indholdet.

 

 

Tilbud op til lanceringen

Disney er klar med et prælanceringstilbud. Køb tjenesten allerede nu for første år, til en lavere intropris.

Tilbudet lyder: Kr. 490,- i intropris det første år. Det svarer omregnet til kr. 41/måned. Efter åbningen vil der være to abonnementer på kr. 59/måned eller kr. 589/år.

Den laverede intropris på et årsabonnement gælder frem til og med 14/9. Dagen før lanceringen.

Et abonnement kan levere op til 4 samtidige streams.

Tjenesten og tilbuddet findes på disneyplus.com

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.