Forside * Featured

Øv: Danmark snydes for den ny Chromecast

-
Den hvide hedder ‘snow’, den blå ‘sky’ og den rosa ‘sunrise’

Der er allerede skrevet en masse om den nye Chromecast fra Google, der bl.a. får indbygget Google TV, og det eneste der manglede at blive skrevet var nyheden om hvornår den kom til Danmark og hvad den kom til at koste.

Men desværre bliver den nyhed ret kort. Det er nemlig ligemeget hvad den koster, for den kommer ikke til Danmark i første omgang. Det fortæller Google til recordere.dk

“Den nye Chrome Cast kommer ikke til Danmark i første omgang, da det kræver at produktet er klart til det danske marked – Det er den ikke ved lanceringen. Men jeg håber på at den kommer til Danmark på et senere tidspunkt” fortæller kommunikationschef Jesper Vangkilde, fra Google Danmark, til recordere.dk.

Annonce:

På Google TV der blander indholdet sig på skærmen. Så i stedet for at starte eksempelvis HBO eller Disney+. så vil film og serier fra de tjenester blende ind under afsnittene for film og serier i menuerne.

Den ny Chromecast med Google TV er samtidig den første “tv-boks” fra Google med en fjernbetjening.

Se også: Her er den nye Chromecast og Google TV

 

 

 

Trist nyt hvis man ville have et billigt og diskret Google TV (der bygger på Android TV)

At Danmark snydes er ikke første gang ved den slags lanceringer, og forklaringen fra Google er god nok:

At lancere en enhed som den nye Chromecast kræver at man er klar med samarbejder med både indholds- og applikationsudbydere, og der har Google bare ikke nok partnere i Danmark endnu, men mon ikke det kommer på et tidspunkt.

Så hvis du bare ikke kan vente på at produktet officielt kommer til Danmark, må du ud på de internationale butikker, og se om de sender til Danmark.

Se også: Her er den nye Chromecast og Google TV

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.