Forside * Featured

Her er de nye Apple Watch Series 6 og SE modeller (m/DK pris)

-

Som ventet kom der hele to nye Apple Watch serier. Apple Watch 6 og Apple Watch SE, der ikke som forventet skal afløse series 3. Og begge nyheder ser spændende ud for Apple Watch brugere.

På en virtuel streamet event har Apple præsenteret deres nye Apple Watch series, som bød på både et high-end og et mid-end produkt til Apple Watch brugere.

Annonce:

Apple Watch Series 6 komer som vanligt både med LTE og bluetooth/WiFi. De nye modeller har fået et hurtigere chipset og nye sundhedsfeatures. Watch OS 7 har også fået Sove sensor, og den tidligere omtalte “vaske hænder” funktion.

 

Apple brugte de første 10 minutter af Watch præsentationen på at fortælle hvor mange mennesker Apple Watch har hjulpet, selvom om de er blinde eller f.eks. har sukkersyge. Apple satser voldsomt på Health, og derfor fylder netop den del meget ved præsentationen af Apple Watch.

 

Hjælper til i forskningen mod COVID-19

Apple Watch leverer data til forskning mod COVID-19, for at se om uret kan måle noget når folk er smittet. De data der deles hjælper forskningen for at se om der er et bestemt tegn før sygdommen rammer efter man er smittet.

 

Apple Watch Series 6.

Designet er strammet op, og der er kommet nye farver som blå og rød. Der er også kommet en ny health-sensor, der hjælper med at måle ilt-niveauet i brugerens blod.

Det tager kun 15 sekunder at måle ilt-niveauet, og foregår automatisk når du bruger uret. Og ligesom med COVID-19 forskningen deler Apple anonyme data med førende universiteter for at forske i forskellige sygdomme med disse data.

Inde i uret er S6 som er det nye chipset, der er op til 20% hurtigere end i Series 5 uret.

Allways On skærmen er blevet endnu mere energi-effektivt, og skærmen er blevet lysere i allways on opsætningen. Du har også fået en højdemåler, der hele tiden viser hvor højt du er.

 

Nye watch faces

Apple er klar med en mindre håndfuld af nye urskiver (Watch Faces), som kommer med enten WatchOS 7 eller med Series 6 af urene. Og som altid kan du selv sætte de forskellige widgets du vil bruge i de forskellige urskiver.

Der er også kommet en Memoji skive, hvor du kan se på “dig selv”, hvis du gerne vil det.

Navnene på de forskellige Watch faces blev ikke nævnt i præsentationen.

Ny rem “The Solo Loop”

Apple er også klar med en ny elastisk rem som bare tages på som et gummi-armbånd, og findes også i et flettet stoflignende elastisk stof.

Der er også en ny læderrem, og remme til Nike versionerne.

 

watchOS 7

Med watchOS 7 kan kunderne give den personlige tilpasning et ekstra løft med syv nye urskiver, bl.a. Striber, Kronograf Pro, GMT og Kunstner, mens de udvælger, opdager og deler nye urskivekonfigurationer med andre. Nye sundheds- og motionsfunktioner, herunder lav VO2 Max, søvnregistrering, automatisk registrering af håndvask og nye træningstyper gør, at brugerne får en bedre forståelse for deres generelle velbefindende. Kort er praktisk placeret på håndleddet og omfatter cykelvejvisning, mens Siri tilbyder sprogoversættelse.


Indstil familie og optimerede funktioner til hele familien

Indstil familie4 i watchOS 7 udbreder Apple Watch til hele familien ved at lade børn og ældre familiemedlemmer i husstanden, som ikke har en iPhone, få glæde af forbindelses-, sikkerheds- og motionsfunktioner i Apple Watch. Børn kan drage fordel af kommunikations- og tilpasningsmuligheder, få adgang til Nødopkald SOS, prøve en oplevelse med aktivitetsringe, der er blevet optimeret netop til dem, og benytte en ny tilstand kaldet Skoletid. Den kan hjælpe dem med at bevare fokus og have opmærksomhed, mens de modtager undervisning derhjemme eller i klasseværelset.

watchOS 7 byder også på optimerede funktioner til ældre, begyndende med en forenklet introduktions- og konfigurationsproces og en opdateret ekstra stor urskive, der viser tiden og en stor komplikation med et enkelt blik. Ældre kan også nyde godt af en ny helbredstjekliste i appen Sundhed på iPhone, som giver mulighed for at se i ét samlet overblik, om sundhedsfunktioner såsom faldregistrering er blevet slået til.

 

Pris og levering

Apple Watch Series 6 starter ved 3.299,- DKK og skal du have LTE med koster det fra 4.099,- DKK. Du kan bestille Apple Watch Series 6 fra i dag, og det kan leveres fra på fredag.

 


Apple Watch SE skal ikke afløse Series 3

Apple Watch SE er udstyret med en flot Retina-skærm med smalle kanter og afrundede hjørner, som er 30 procent større end Series 3. Grænsefladen har store appsymboler og skrifttyper, som er nemme at læse, mens komplikationerne er præcise og informative. En række nye urskiver er optimeret til skærmen, så kunderne nemt kan få vist notifikationer, beskeder, måling af træning m.m.

Med S5 System in Package (SiP) og dual-core-processoren byder Apple Watch SE på en utrolig hurtig ydeevne og er op til to gange hurtigere end Apple Watch Series 3. Digital Crown med haptisk feedback genererer trinvise klik med en ekstraordinær mekanisk fornemmelse, når den drejes. Apple Watch SE er udstyret med den nyeste højttaler og mikrofon, som er optimerede til bedre lydkvalitet for telefonopkald, Siri og Walkie-Talkie,1 samt Bluetooth 5.0.

Apple Watch SE (GPS) fås fra 2.299 DKK, og Apple Watch SE (GPS + Cellular) fås fra 2.699 DKK.

Galleri fra præsentationen:

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.