Forside * Nyheder

Masser af Amazon-kunder bestilte den forkerte Xbox ved et uheld

-
Xbox All Access

Xbox Series X og One X er tilsyneladende så tæt på hinanden, at sidstnævnte også oplevede en stor salgsstigning under forudbestillings-kapløbet igår.

I går lød startskuddet til forudbestillingerne på den nye Xbox One X. Nej, vent….One S…sludder, Series X og Series S. Ja, det er vist den rigtige kombination af X’er og S’er. Ikke nok med at Xbox Series X har tre X’er i sit navn, det samme kan siges om en af dens forgængere, One X.

Og det lader faktisk til at have skabt en del forvirring, især under det hektiske forudbestillingskapløb, der nu har forårsaget, at den kommende Xbox er mere eller mindre udsolgt mange steder på internationalt plan.

Annonce:

Der er helt klart en del, der ikke har tænkt helt klart i skyndingen, eller ikke ved nok om teknologi, og som ved et uheld har bestilt en Xbox One X i stedet for den kommende Xbox Series X. Disse kunder bliver nok temmelig overraskede, når Xbox’en først dukker op langt tidligere end forventet, og overraskelsen bliver derefter nok afløst af skuffelse, når de åbner kassen og opdager fejlen.

At det ikke er et lille antal mennesker, der har lavet denne bommert, kunne tirsdag ses på den amerikanske Amazon-butik. Som en række mennesker påpegede på sociale medier, så oplevede Xbox One X (altså den gamle model) en uhørt salgsstigning da forsalget netop var startet.

747% stigning

Og så kunne man jo godt tro, at det bare handlede om nogle enkelte knapt så tech-kyndige bedsteforældre, der skulle købe en Xbox til børnebørnene. Men på et tidspunkt i løbet af den første dag med forudbestillinger, røg Xbox One X helt op på en fjerdeplads på Amazons salgshitliste over forbrugerteknologi.

Det er en stigning på 747%, som Twitter-brugeren @AndrewAlerts gjorde opmærksom på. Så med mindre, der ligefrem er tale om folk, der i stribevis købte One X’er fordi Series X’erne var udsolgt, så er der en hel del amerikanske Amazon-kunder, der snart skal sætte sig ind i sitets returregler.

Som The Verge påpeger med det nedenstående screenshot, så er det måske ganske forståeligt, at nogle enkelte mennesker får trykket på den forkerte knap. Med de to enheder præsenteret ved siden af hinanden skal man kigge godt efter på One X-kassen for at se, der ikke er tale om en Series X, især med det sort-i-sorte design og navnesammenfaldet.

Både Xbox Series X og den lidt billigere Series S, der ikke har noget optisk drev, lander i butikkerne 10. november. På den dag kan de heldige, der i løbet af tirsdag sikrede sig en af de nye Xboxe, også forvente at se dem lande på bopælen. I den rigtige version, forhåbentlig.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.