Forside * Featured

Anderledes PS5-lancering: Bliver endnu sværere at skaffe (rygte)

-

Sony frygter angiveligt køerne foran butikkerne til PlayStation 5-lancering, og arbejder derfor på en ny salgsstrategi, ifølge oplysninger recordere.dk er i besiddelse af.

PlayStation 5 er ventet af fans verden over. Dette samtidig med at corona hærger, og det kan spænde ben for den måde nye konsoller fra Sony hidtil er blevet lanceret.

Annonce:

I en klassisk lancering der frigives nye konsoller til afhentning i butikkerne, med køer om at blive blandt de første til at få fingere i en.

Men det var før corona.

Sony ønsker angiveligt ikke det scenarie, at aviser og tv kan bringe billeder af scener fra køer foran butikkerne med salg af PS5, hvor der er for mange købere samlet på for lidt plads. Selvom det ville være udenfor elektronikleverandørens kontrol, så forsøger de angiveligt allerede nu at tage kontrol over situationen.

Recordere.dk er i besiddelse af et notat, sendt til medarbejderne hos en dansk elektronikforhandler, hvor der henstilles til slet ikke at sælge den nye konsol i butikkerne, i forbindelse med premieren. Sony ønsker ikke smittespredning i forbindelse med eventuelle køer foran butikkerne.

Efter hvad vi erfarer skulle henstillingen være kommet via Sony Europe, og herfra nået ud til forhandlerne via distributører af PlayStation.

I samme email står dog også, at beslutningen om at satse rent på onlinesalg af PS5, kan ændre sig hvis corona-situationen ændrer sig.

I Danmark er det Nordisk Film Interactive der står for distributionen af PlayStation. Vi har spurgt dem om der er hold i oplysningerne, om at Sony ønsker at PS5 kun sælges online. Herfra modtog vi et kortfattet svar, om at de ikke kommenterer på rygter.

Af notatet fremgår det også, at butikskæden ikke forventer at kunne sælge PS5 fysisk i butikkerne i resten af 2020 og begyndelsen af 2021. Kæden anbefaler at kunderne kontaktes for eventuelle forudbestillinger der måtte ligge allerede.

Sony PlayStation 5 lanceres d. 19. november 2020. Så må vi se hvordan.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.