Forside * Featured

Bang & Olufsen lancerer Beolit 20

-

Designet ligner noget set før, men B&O er klar med flere nyheder i Beolit 20 Bluetooth-højttaler.

Bluetooth-højttaleren Beolit 20 bevarer det design der blev skabt i samarbejde med Cecilie Manz i 2012, men højttaleren har flere forbedringer, i forhold til de tidligere Beolit 12, Beolit 15 og Beolit 17 i samme design.

Annonce:

Blandt nyhederne er en væsentlig forbedret batteritid. Ved lav volumen spiller højttaleren i op til 37 timer på en opladning, ved middel lydstyrke er det op til 8 timer.

Der er også en integreret trådløs oplader nu, så smartphone eller de trådløse øretelefoner kan oplades på farten. Opladeren er 5W Qi.

 

 

 

“Da vores kunder bruger højttaleren hele dagen, overalt i hjemmet og udenfor, har vi fokuseret vi på en væsentlig forbedring af batteriets levetid, som nu er 30 procent længere ved typisk lydstyrke. Det har gjort det muligt for os at tilføje trådløs Qi-opladning øverst på produktet, så du kan oplade kompatible enheder som din mobiltelefon, hvis du mangler batteri til en fest eller i parken”, fortæller Bang & Olufsen VP for Product Management, Christoffer Poulsen i en udmelding.

 

 

 

På designsiden er det originale hulmønster gentænkt i et moderne design. Hullernes gentagne, vinklede linjer på siderne og spiralformede mønstre i hjørnerne giver et distinkt og dynamisk look og skaber 45 procent luft-gennemtrængelighed, som forbedrer de akustiske egenskaber.

Der er en line in (3,5 mm mini-jack) for tilslutning via kabel.

Der er mulighed for at to højttalere kan parres til et trådløst stereosæt. Det kan være to Beolit 20 højttalere, eller en Beolit 20 sammen med en Beolit 17.

Vægten er 2,7 kg og den måler 23 x 18,9 x 13,5 (H x B x D).

Der oplades via USB-C (15V DC / 3A) og en fuld opladning tager 3 timer.

Bang & Olufsen Beolit 20 fås i farverne Grey Mist og Black Anthracite.

 

Galleri

 

Pris og tilgængelighed

Bang & Olufsen Beolit 20 koster kr. 3.750,-

Er til salg nu.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.