Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Nu ved vi hvilke gamle spil de nye Xbox kan køre

-

De nye Xbox Series X/S konsoller kører også ældre Xbox-spil. Nu har Microsoft testet hvilke.

Der er blevet testet og testet, på om ældre spil nu også virker ordentligt på de nye konsoller Xbox Series X og Xbox Series S.

Annonce:

Microsoft fortæller at der er blevet testet i mere end 500.000 timer. Det er ganske mange mandeår/kvindeår, og nu er de kommet så langt at de kan melde ud hvilke ældre spil der virker på de nye Xbox-konsoller.

Og der er gode nyheder: Alle spil til Xbox, Xbox 360 og Xbox One, der i dag kan spilles på Xbox One, vil også virke på de nye Xbox-konsoller. Dette bortset fra en håndfuld spil der skal bruge Kinect for at fungere.

“Efter 500K+ timers test er vi glade for at dele: At alle Xbox-, Xbox 360- og Xbox One-spil, der kan spilles på Xbox One i dag, bortset fra den håndfuld der kræver Kinect, vil være tilgængelige – og se bedre ud og spille bedre – på Xbox-serien X | S ved lanceringen”, fortæller Jason Ronald, udviklingschef for Xbox hos Microsoft, på Twitter.

Modsat PlayStation, hvor den nye PS5 kun afspiller PS4-spil, men ikke spil fra PS1, PS2 og PS3, så er de nye Xbox-konsoller bygget til at afspille spil fra flere Xbox-generationer;

Men et er teori noget andet praksis, og nu har Microsoft bekræftet at det også virker i praksis. De gamle Xbox-spil fungerer på de nye Xbox Series X og Xbox Series S.

 

Annonce:
Forrige artikelBang & Olufsen lancerer Beolit 20
Næste artikelNye brugere strømmer til Spotify
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.