Forside * Nyheder

DR lukker “Shitstorm” efter krænkende adfærd

-

Efter sagen om en værts krænkende adfærd er det besluttet at lukke programmet ‘Shitstorm’. I løbet af de kommende uger vil der blive udviklet et nyt format til ‘Shitstorm’s placering lørdage på P1.

“Med historien om programmets værts adfærd og krænkelser, tror vi ikke på at programmets integritet kan genetableres. Også selvom resten af det meget dygtige hold, der laver programmet, hverken har lod eller del i den pågældendes krænkelser. I dialog med blandt andre ‘Shitstorm’s hidtidige medvært, Sanne Cigale, er det derfor besluttet at programmet omgående lukkes”, oplyser ledende redaktionschef Gustav Lützhøft – og Sanne Cigale tilføjer:

Annonce:

“Jeg mener ikke, at ‘Shitstorm’ kan fortsætte i forhold til min, kildernes eller DR’s integritet.”

Udvikler nyt koncept

De nærmeste uger vil blive brugt på at udvikle et nyt koncept, hvor debatkultur og sociale medier er i centrum. Det er emner, der i høj grad præger den demokratiske debat i disse år, og DR har et helt uændret ønske om at prioritere det.

Det udviklingsarbejde sættes nu i gang blandt andet med gode kræfter fra det det nuværende hold på ‘Shitstorm’, men også med nye ombord, der kan være med til at løfte dækningen nye steder hen.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.