Forside * Featured

Google sætter dato på 2. udrulning af ny Chromecast med Google TV

-

Ventetiden bliver desværre lang, inden Google er klar til at rulle ny Chromecast med Google TV ud i den næste stribe lande.

Forleden dag kom der en ny Chromecast. Blandt nyhederne er en ny brugerflade kaldet Google TV og så medfølger der en fjernbetjening.

Annonce:

Desværre kommer den ikke til Danmark i denne omgang. Det skyldes at Google TV er et produkt der samler forskellige indholdsleverandører under én hat, og arbejdet med at få partnere ombord er ikke klar for Danmark eller det øvrige Norden.

“Den nye Chrome Cast kommer ikke til Danmark i første omgang, da det kræver at produktet er klart til det danske marked – Det er den ikke ved lanceringen. Men jeg håber på at den kommer til Danmark på et senere tidspunkt”, fortalte kommunikationschef Jesper Vangkilde, fra Google Danmark, til recordere.dk, i forbindelse med lanceringen.

‘All New Chromecast with Google TV’ er til salg i USA nu og her d. 15/10 åbnes for salg i Australien, Canada, Frankrig, Irland, Italien, Spanien, Storbritanien og Tyskland.

Vi må dog væbne os med tålmodighed – meget tålmodighed – inden den nye Chromecast officielt lander på de danske butikshylder. Det skriver det svenske medie Teknikveckan.

 

Lang ventetid i sigte

Hvis nogen går og tænker, så kommer den nok til november eller i hvert fald inden jul, så må vi skuffe.

For Google har nu løftet sløret for hvornår 2. udrulning af ny Chromecast med Google TV sker.

Chromecast-bruger Ali Rahimpour spurgte på Twitter, hvornår den ny Chromecast kunne ventes til Sverige, og her svarede Michele Turner fra Google:

Sverige er med i 2. udrulningsbølge d. 21. juni 2021

Michele Turner er Senior Director for Google Smart Home Ecosystem.

Det forlyder ikke om Danmark også er med i 2. bølge. Der blev spurgt til hvilke lande der er med i 2. bølge, men det har Google – indtil videre – ikke svaret på.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.