Forside * Featured

Har du en Philips Hue udendørs lampe – Så skal strømforsyningen måske udskiftes

-

Et lille antal strømforsyninger til udvalgte Philips Hue udendørslamper kan svigte på grund af vandindtrængning. Dette kan udgøre en sikkerhedsrisiko for ejeren. Derfor kan du nu få udskiftet strømforsyningen gratis.

Et lille antal strømforsyninger kan undertiden svigte på grund af vandindtrængning og forårsage kortslutning. I meget sjældne tilfælde kan dette udgøre en sikkerhedsrisiko, hvis de håndteres under våde forhold.

Annonce:

 

Ombytningsprogrammet omhandler strømforsyninger, der er en del af basissættene til Philips Hue Lily, Lily XL, Calla, Econic og Impress, som blev solgt mellem 2018 og 2020 primært i Europa, USA, Australien og New Zealand. Strømforsyninger til Philips Hue Outdoor Light strips er ikke berørt.

De omfattede modeller

Læs mere om ombytningsprogrammet og om hvordan du identificerer de berørte strømforsyninger på www.philips-hue.com/outdoorpowersupply

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.