Forside * Nyheder

OnePlus lancerer nye budget-telefoner

-
OnePlus Nord N100

OnePlus vil gøre premium tilgængelig for flere. Dette med to nye bud på en budget-venlig smartphone.

I sommers lancerede OnePlus første telefon i deres Nord-serie af smartphones. En ny serie der skal levere premium specs til mere budgetvenlige priser.

Nu er det klar med to nye familiemedlemmer. Det er OnePlus N10 5G og OnePlus Nord N100.

Annonce:

Den nye OnePlus Nord N-serie leverer god skærmoplevelse, lang batterilevetid, avanceret multikamera-opsætning og OxygenOS software.

“OnePlus’ mission om at dele bedre teknologi med verden betyder, at vi stræber efter at gøre banebrydende teknologi tilgængelig for en bredere vifte af brugere. OnePlus Nord N-serien er næste skridt i vores strategi om at udvide vores udbud af smartphones i flere prisklasser. Nu kan endnu flere brugere få en uovertruffen oplevelse uden at gå på kompromis med kvaliteten”, fortæller Pete Lau, grundlægger og CEO i OnePlus.

Smartphoneproducenten fortæller at OnePlus Nord har skabt begejstring hos kunderne, og de forventer at de nye produkter vil blive vel modtaget også.

“Siden vi lancerede den første OnePlus Nord, har vi mærket stor interesse og begejstring for en mere prisvenlig OnePlus i vores community. Lanceringen af OnePlus Nord N10 5G og OnePlus Nord N100 er endnu et skridt mod at levere den samme oplevelse til endnu flere brugere, begyndende med Europa. Vi vil fortsætte med at tilpasse vores produktportefølje til at levere premium-oplevelser til alle i vores community”, fortæller Tuomas Lampen, Head of Strategy, OnePlus Europe.

 

OnePlus Nord N100

 

OnePlus Nord N100

OnePlus Nord N100 har en 6,52″ HD+ skærm, 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse.

OnePlus har ikke sendt alle specifikationer ud. Men chipset er Qualcomm Snapdragon 460 med en Octa-core CPU. Storage kan udvides via et MicroSD card slot. Hovedkamera er er 13 MPixel med bokeh optik.

Prisen bliver kr. 1.400 (uden abonnement).

 

OnePlus Nord N100

 

OnePlus N10 5G

OnePlus Nord N10 5G kommer med 6,49″ Full HD+ skærm, der understøtter 90 Hz opdateringshastighed.

Telefonen understøtter 5G mobilnet, og prisen bliver kr. 2.500 (uden abonnement)

 

N10 5G galleri

 

Model navnRAMROMFarverPris Salgskanal
OnePlus Nord N10 5G6GB128GB (+ expandable memory)Midnight IceDKK 2.499Oneplus.com/dk
OnePlus Nord N1004GB64GB (+ expandable memory)Midnight FrostDKK 1.399Oneplus.com/dk

Telia, Call Me, 3, Oister, Elgiganten og Pro Shop

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.