Forside * Featured

Oplev Samsung “The Wall” ved eksklusivt event i Danmark

-

Samsungs super eksklusive “Samsung The Wall” , der forvandler en væg til en helt unik skærm med ekstrem billedkvalitet, kan opleves ved et eksklusivt event i Danmark i år, i samarbejde med RoomAV og det danske lydfirma Steinway-lyngdorf.

Samsung “The Wall”

Et billede siger mere end mange ord! Se denne 45 sekunders video:

Annonce:

“The Wall” er skærmen der giver de kunder der ønsker noget helt særligt, mulighed for ikke blot at få en enorm skærm til film, gaming og TV, men også en skærm der ganske enkelt ER væggen, og har en kvalitet der gør at man f.eks også kan vise digital kunst på den, eller blot lade den “forsvinde” som en smuk billedramme. The Wall kan også vise flere ting på en gang.  Der er altså tale om et helt særligt produkt, naturligvis i den dyre ende for kunder der har store vægge & prioriteter/tegnebøger der matcher.  Levetiden på skærmen er angivet til over 100.000 timer.

The Wall er med sin billedkvalitet og holdbarhed også velegnet til digital kunst..eller hvad med et akvarie?

Skærmen der vises ved eventet er Samsungs “rejseudgave” der af praktiske årsager “kun” er 110″, men the Wall med sit modulbaserede design kan skaleres til enorme størrelser, hvilket man kan lære mere om ved eventet.

Claus Glæsner fra firmaet HTP står for præsentation af Steinway Lyngdorf.

Tilmelding, Covid-19 foranstaltninger, tid & sted

RoomAV afholder eventet over 3 dage, der i sagens natur må have diverse Covid-19 foranstaltninger på plads, og derfor deles op i mindre hold.  Tilmelding foregår ved at sende mail med navn og telefonnummer til RoomAV på [email protected].


Program

Onsdag d. 28 Oktober 2020

Session 1: 17.30 – 18.30
Session 2: 19.00 – 20.00
Session 3: 20.30 – 21.30

Torsdag d.29.oktober 2020

Session: 13.30 – 14.30

Resten af dagen “invite only”

Fredag d.30 oktober 2020

Session: 13.00 – 14.00

Resten af dagen “invite only”

RoomAV, Samsung og Steinway-Lyngdorf byder ved sessionerne på lidt godt til ganen.

Arrangementet foregår i RoomAV`s lokaler på Abildager 13, 2605 Brøndby.


Tilmelding og mere info

Alle henvendelser vedr. arrangementet skal ske til RoomAV på mail [email protected] der kontakter alle deltagere direkte af hensyn til Covid-19 foranstaltningerne.

Mere information om The Wall fra Samsung

Mere information om Steinway-lyngdorf, klik her

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.