Forside * Featured

Power udvider tv-kalibreringen

-

Elektronikkæden Power kan nu tilbyde Calman-kalibrering fra firmaet Portait Displays.

Power udvider nu samarbejdet med det amerikanske firma Portait Displays. Et samarbejde der betyder at elektronikkæden – som første detailvirksomhed i verden – får adgang til Portait Displays seneste kalibreringsteknologi til tv.

Annonce:

“Danskernes tv-vaner har ændret sig markant de senere år. Hvor de tidligere tog i biografen for at få den ultimative filmoplevelse, streamer de nu populære film og serier hjemme fra sofaen”, fortæller Sebastian Lillelund, der er salgschef for Lyd & Billede hos Power, og han fortsætter:

“Det oplever vi effekten af i POWER – ikke mindst her under corona. Vi sælger stadig større og bedre skærme, og danskernes krav til billedkvaliteten stiger støt – og det har skabt øget behov og efterspørgsel på professionel tv-kalibrering”.

Også hos Portait Display er der glæde ved det nye samarbejde.

“I Portrait Displays er vi ivrige efter at dyrke og styrke vores bånd til POWER”, udtaler Eric Brumm, der er CEO i Portrait Displays, og han fortsætter:

“Vi er taknemmelige for POWERs opbakning til vores Calman kalibrerings-løsninger igennem årene, og vi føler os sikre på, at POWERs personale har den viden, der skal til, for at levere de allerbedste farver fra skærm til skærm”.

Alle Power-butikker vil kunne tilbyde den nye kalibrering.

 

Om Portrait Displays kalibrering

Tv-kalibrering udføres i alle POWER-butikker og foregår med Portrait Displays® C6 HDR2000-farvemåler og Calman-software, som tilbyder den mest avancerede måleteknologi på markedet.

Prisen for en kalibrering ligger fra 1.299 kr. og er inklusiv en kalibreringsrapport, der viser resultatet før og efter kalibreringen.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.