Forside * Featured

Apple anerkender problemer med AirPods Pro ANC

-

Du kan nu få dine AirPods Pro byttet, hvis de støjer eller lyder mærkeligt, når du slår støjreduktionen til.

Apple placerede sig hurtigt som førende på markedet for trådløse øretelefoner med AirPods. Man ser de hvide stænger, der stikker ud af folks ører overalt, og også statistikkerne viser, at AirPods er nummer ét, til trods for at iPhones kun udgør omkring 13% af markedet på verdensplan.

Annonce:

Men Pro-udgaven af øretelefonerne, med den aktive støjreduktion (ANC) ombord, har haft sværere ved at brage igennem. Det er måske ikke så underligt, når man tager den højere pris i betragtning. For de Apple-fans, der gerne vil have ekstra god lydkvalitet, den gode isolation, man får med ægte in-ears, samt støjreduktion, er de dog formentlig pengene værd.

Netop den højere pris og AirPods Pros status som et mere luksuriøst produkt, er dog imidlertid også grunden til at det er en nyhed, når det viser sig, at der er bøvl med dem. Og det har Apple nu anerkendt, at der er.

Efter længere tids klager over, at støjreduktionen ikke fungerer, som den skal, har Apple nu igangsat et ombytningsprogram for AirPods Pro. Hvis du er blandt de AirPods Pro-ejere, der oplever problemer, kan du altså uden problemer få byttet dine AirPods Pro til et nyt sæt.

Bassen falder ud

De primære klager over AirPods Pro har lydt på, at ANC’en ikke virker ordentligt. Ét af symptomerne er, at bass-frekvenserne pludseligt falder ud, når støjreduktionen bliver slået til. Brugere har oplevet, at lyden pludselig bliver tynd og diskant, når ANC aktiveres.

Et andet problem med støjreduktionen er tilsyneladende, at ’ambient sound’-funktionen ikke fungerer ordentligt. Det er efterhånden ganske udbredt, at du kan indstille, hvor meget af virkeligheden, du vil lukke ind i øret, og hvor meget, der skal holdes ude. Men på nogle AirPods Pro virker det ikke.

Brugerne oplever i stedet, at omverdenens støj trænger sig på, og det gælder angiveligt også de konstante støjkilder såsom fly- eller bilstøj, det ellers er ANC’ens job at holde ude. Dette skulle ske ganske pludseligt, også længe efter at ANC’en er slået til.

Endelig er der også brugere, der klager over klik, knitren og støj-lyde, også når ANC’en ikke er slået til. Dette er altså et problem, som visse AirPods Pro har, der ikke er relateret til støjreduktionen. Oplever du dette, må du en tur med til din Apple-forhandler og bytte dine øretelefoner. Du kan bytte dine AirPods Pro i to år efter, du har købt dem.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.