Forside Nyheder

Apple event d. 10. november

-

Apple har netop udsendt invitationer til efteråres 3. event.

Rygterne var løbet forud, at Apple klargjorde endnu et event med produktlanceringer. Så efter et september-event med nyt ur og iPad, et oktober-event med nye iPhones, så kommer der nu et november-event.

Annonce:

Apple annoncerede tidligere på året, at der inden året var omme ville vi se de første Macs baseret på egen CPU. En ARM-baseret CPU kaldet Apple Silicon.

I følge Apple-specialisten Mark Gurman, journalist på erhvervsmediet Bloomberg, der vil Apple lancere tre Macs med den teknologi:

  • En 13″ MacBook Air
  • En 13″ MacBook Pro
  • En 16″ MacBook Pro

Et andet produkt vi kan få at se er Airpods Studio, de første hovedtelefoner under Apple-brandet (de sælger jo allerede hovedtelefoner under Beats-navnet).

På invitationen er det som om der projekteres lys ud fra æblebidet. Skal det symbolere noget, så leder det tankerne hen på biograf. Hjemmebiograf, Apple TV?

På deres event-side kan man hente en video med AR. Denne viser et Apple-logo der rejser sig – som låget på en laptop? Animationen kan ses her:

 

 

Tid

Hvad end Apple lancerer så bliver vi klogere tirsdag d. 10. november. Det er kl. 19 dansk tid.

 

Annonce:
Forrige artikel55″ Beovision Eclipse er opdateret med seneste LG OLED
Næste artikelBredbåndskrig: YouSee reducerer i abonnementerne og sænker prisen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.