Forside Emner Spil nyheder

EA Play bliver inkluderet i Xbox Game Pass Ultimate

-

Nu får Xbox-gamere med et Xbox Game Pass Ultimate abonnement fri adgang til spilabonnementstjenesten EA Play.

Electronic Arts giver nu gamere flere muligheder for at få adgang til deres spil. Spilabonnementstjenesten EA Play bliver tilgængelig for Xbox Game Pass Ultimate-medlemmer uden yderligere omkostninger.

Annonce:

Det betyder adgang til flere spil på Xbox Series X, Xbox Series S og Xbox One. Der bliver ubegrænset adgang til over 60 af EA’s største og bedste spil som bl.a. Star Wars Jedi: Fallen Order, fortæller Electronic Arts i en udmelding.

Som en del af EA Play er der også eksklusive udfordringer og belønninger, særligt indhold kun for medlemmer, samt rabatter og besparelser på spil og indhold fra EA. Der er adgang til prøveversioner af udvalgte nye spil, hvor man kan prøvespille i op til 10 timer.

Fra Android-enheder bliver der adgang til syv EA-spil via skyen: The Sims 4, Madden NFL 20, Unravel 2, Dragon Age Inquisition, Mirror’s Edge Catalyst, Mass Effect Andromeda og Plants vs. Zombies Garden Warfare 2.

EA Play bliver senere også tilgængelig med Xbox Game Pass på Windows 10 PC’er, dette via Xbox-appen til PC samt EA Desktop App (beta). Der åbnes d. 15. december.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.