Forside * Featured

Her er MacBook Air med Apples eget M1 chipset

-

Som ventet var det MacBook Air der fik æren af at være den første Mac med Apples egen Silicon – Chipsettet hedder M1 og yder højt med lavt strømforbrug.

MacBook Air på 13 tommer får æren af at få den første M1 chip fra Apple, og det sker med endnu mere saft og kraft, og mindre batteriforbrug. Det fortalte Apple på deres “One More Thing” event.

Annonce:

MacBook Air får 5x hurtigere grafik, og det gør at du vil kunne redigere 4K video på den mindste MacBook fra Apple. Apple påstår at den er 3 x hurtigere end Windows PC’er med tilsvarende specifikationer.

Du får også 2x hastigheden på den indbyggede SSD disk i forhold til nuværende MacBook Air modeller.

Du kan få dem med op til 16GB RAM, og op til 2TB SSD. Oven i det får de Wi-Fi 6 og de nye sikkerhedsfeatures fra Big Sur OS. Skærmen er på 13,3″ og er et Retina Display.

 

18 timers batteri til video, eller 15 timers surfing.

MacBook Air kommer med kraftigt forbedret batteritid, og Apple har også givet det indbyggede kamera en bedre kvalitet via M1 chipsettet. Oven i det er der ikke behov for en blæser i MacBook Air, fordi M1 performer højt ved lav spænding.

MacBook Air kommer med MacOS Big Sur, og Touch Id som standard. En af de fede features er at du nu kan køre iOS / iPadOS apps direkte på din Mac med M1 chipset.

 

 

Pris og tilgængelighed

Den ny MacBook Air koster fra kr. 8.699,-

Fås fra d. 17/11

 

Se også

Den nye 13″ MacBook Pro kommer også med M1 chipset

Ny Mac Mini med M1 bliver både billigere og hurtigere

Hvad de nye Macs med M1 IKKE kan

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.