Forside * Featured

Gør klimaanlægget eller varmepumpen smart

-

Ambi Climate Mini er en smart-styreenhed til klimaanlæg og varmepumper.

Ønskes mere ‘intelligens’ ind i klimastyringen af varmepumper, klimaanlæg og air condition i hjem eller sommerhus, så har Ambi Climate lanceret en ny kompakt styreenhed der hjælper med netop det.

Annonce:

Ambi Climate Mini kan benytte AI (kunstig intelligens) til smart-styring af klimaet, og via deres app kan indeklimaet skræddersys efter individuelle ønsker og behov.

Enheden fungerer som en lokal betjening af klimaanlægget og dette kan fjernbetjenes via app’en. Dette via skyen, så temperaturen kan også indstilles udefra. Så slut med at ankomme til et koldt sommerhus på en hård og blæsende efterårsdag – bare indstil temeperaturen på forhånd, så sommerhuset er klar til brug ved ankomsten.

 

 

Styreenheden kan også integreres med smarthjem og understøtter Google Assistant, Amazon Alexa og Apple Siri Shortcuts. Så der er mulighed for styring med stemme og genveje, og IFTTT (If This Then That) understøttes også, så en serie af begivenheder kan påvirke styringen.

Der er også planlægningsfunktioner til daglige rutiner via app’en.

De indbyggede sensorer i Ambi Climate Mini kombinerer indendørs data med live information fra vejrtjenester. På denne måde tager den AI-genererede Comfort AI Assistant-funktion (kræver abonnement) højde for både det aktuelle indeklima og eksterne konstant skiftende faktorer. Enheden justeres automatisk, så man altid får det foretrukne indeklima, uanset om regnen trommer mod vinduet eller stuen er badet i sollys.

Det handler ikke kun om automatisering for automatiseringens skyld. Selskabet bag hævder at der er kontante besparelser at hente. Kunder der benytter storebror-modellen Ambi Climate har rapporteret om besparelser på op til 30% på energiregningen, fordi der er mindre spild, hvor der varmes eller køles uden der er behov for det.

 

 

På spørgsmålet om hvilke køle/varme-enheder der kan styres fortæller Ambi Climate at har enhedens medfølgende fjernbetjening har en LCD-skærm så kan Ambi Climate Mini  styre den. For en komplet liste over understøttede enheder se denne liste.

Som en ekstra valgfri abonnementsfunktion kan Ambi Climate Mini også oprette en personlig profil for en – eller flere – af husstandens brugere. Ved løbende at lære hver enkelt brugers præferencer at kende med hensyn til fx fugtighed og temperatur, baseret på brugerfeedback, sørger den AI-teknologien for at tilpasse den personlige profil til den enkelte brugers behov.

 

Pris og tilgængelighed

Ambi Climate Mini koster kr. 999,-

Et abonnement på Comfort AI Assistant koster $2,99/måned (ca. kr 19/måned). AI-funktionen er gratis i en begrænset periode her ved lanceringen, så der er mulighed for at teste det af.

I Danmark sælges Ambi Climate i Elgiganten

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.